home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έτοιμοι να γεμίσουν με κοκαΐνη την Κύπρο

Πάνω από 17,5 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Έτοιμοι να γεμίσουν με κοκαΐνη την Κύπρο
κοκαΐνη 1

Με πάνω από 17,5 κιλά κοκαΐνης, προερχόμενα από το Εκουαδόρ, κρυμένα σε ψυκτικό μηχάνημα εμπορευματοκιβωτίου στο λιμάνι του Πειραιά, σχεδίαζαν να γεμίσουν την Κύπρο δύο άτομα, που συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη δράση των Ελληνικών και Κυπριακών Αρχών καθώς και της Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων.

Είχαν προηγηθεί έρευνες στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας δράσης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Γ’ Τελωνείο Εισαγωγής Πειραιά, τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και το Τμήμα Όπλων και Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε.

Έτσι εντοπίστηκε σε ψυκτικό μηχάνημα του εμπορευματοκιβωτίου ποσότητα 17,690 κιλών κοκαΐνης, σε 14 συσκευασίες, με τελικό προορισμό τη Λεμεσό.

κοκαΐνη 2
Φωτό: wikipedia/Zxc

Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη εφαρμόστηκε η διαδικασία ελεγχόμενης μεταφοράς και παράδοσης, σε συνεργασία με τις Κυπριακές Αρχές και την Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 2 Αυγούστου οι δύο άνδρες πήγαν στο χώρο, όπου είχε μεταφερθεί και παρακολουθείτο το εμπορευματοκιβώτιο και παρέλαβαν τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να πέσουν στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Κυπριακής Αστυνομίας και την Ελληνική Αστυνομία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis