home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Εθελοντική αιμοδοσία στο Κιβέρι από τους “Δεσμούς Αίματος”

Σοβαρές ελλείψεις σε αίμα παρουσιάζει η χώρα
αιμοδοσία

Την 159η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του διοργανώνει τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”.

Καθώς η χώρα παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις σε αίμα, λόγω του κορονωϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, το χαμηλό απόθεμα επιφέρει δυστυχώς ακυρώσεις στις μεταγγίσεις και τα σοβαρά χειρουργεία με κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές.

αφίσα δεσμοί αίματος

“Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία. Το σωσίβιο της ζωής είναι το αίμα μας!, δηλώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”.

Η εθελοντική αιμοδοσία στο Κιβέρι θα πραγματοποιείται μόνο με ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού και μετάδοσης του κορωνοϊού και όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν μπορούν να καλούν στο τηλ.: 697 740 4751

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis