home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Μείζον ζήτημα η αντιπυρική προστασία

Σε αντιπυρική ετοιμότητα η Περιφέρεια εν όψει και της περιόδου των μελτεμιών
πυρκαγιές Πελοπόννησος

Μείζον ζήτημα για την Πελοπόννησο αποτελεί η αντιπυρική προστασία, μετά και τις πρόσφατες πυρκαγιές σε όλες σχεδόν τις Περιφερειακές Ενότητες, όπως τονίστηκε στην τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε το πρωί της Δευτέρας 1 Αυγούστου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τους χωρικούς αντιπεριφερειάχες.

αντιπυρική διάσκεψη περιφέρεια
Φωτό: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Καθώς πλησιάζουμε στην περίοδο των μελτεμιών επί τάπητος τέθηκε κυρίως η αντιπυρική ετοιμότητα της Περιφέρειας, με κυρίαρχα θέματα τον καθαρισμό της φυτικής γης, την προετοιμασία των μηχανημάτων αλλά και τον επανέλεγχο των καταστάσεων των ιδιωτών που διαθετουν μηχανήματα προς μίσθωση.

Παράλληλα, συζητήθηκε και η πρόοδος των έργων βελτίωσης του οδικού δικτύου, που υλοιποιούνται και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, ενώ ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε η παράδοση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου των 5, πρόσφατα αγορασμένων, οχημάτων 4×4, τα πρώτα δύο από τα οποία θα παραληφθούν από την Π.Ε. Αρκαδίας.

Η Πελοπόννησος τα τελευταία χρόνια μετράει πληγές από τις πυρκαγιές και η αντιπυρική προστασία θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis