Home design
home design

Πελοπόννησος: Φοβούνται τα μελτέμια του Αυγούστου

Τηλεδιάσκεψη με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας για την αντιπυρική ετοιμότητα

Τηλεδιάσκεψη με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το πρωί της Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Ιδιαίτερη βαρύτητα στην σύσκεψη δόθηκε στην αντιπυρική ετοιμότητα ανά Περιφερειακή Ενότητα, εν όψει και της περιόδου των μελτεμιών.

Εξετάστηκαν, ειδικότερα, μεταξύ άλλων, τα θέματα των καθαρισμών φυτικής γης, η προετοιμασία των μηχανημάτων της Περιφέρειας, ενώ έγινε και επανέλεγχος των καταστάσεων με τους ιδιώτες που διαθέτουν προς μίσθωση μηχανήματα, δόθηκαν δε από τον περιφερειάρχη οδηγίες για μείωση της γραφειοκρατίας.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε ακόμα η πρόοδος των έργων βελτίωσης του οδικού δικτύου που υλοποιούνται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Τέλος, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι ξεκίνησε η παράδοση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου των πρόσφατα αγορασμένων 5 οχημάτων 4×4, τα πρώτα δύο από τα οποία θα παραληφθούν από την Π.Ε. Αρκαδίας.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis