home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Άργος: Με τη φανέλα του “Διομήδη” από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Καϊμακάμης

Ενισχύεται το ρόστερ των Λύκων για το Πρωτάθλημα της Handball Premier και το European Cup

Με τη φανέλα του Διομήδη θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Καϊμακάμης, με τους “Λύκους” να ενισχύουν το ρόστερ τους εν όψει των αγωνιστικών τους υποχρεωσεών στο Πρωτάθλημα της Handball Premier αλλά και στο European Cup.

Ο 22χρονος Δημήτρης Καϊμακάμης, 1.83 μ. ύψος, αγωνίζεται ως εξτρέμ και έρχεται στην ομάδα του Άργους από τον ιστορικό Αρχέλαο Κατερίνης, δυναμώνοντας την αγαπημένη των Αργείων φιλάθλων, καθώς αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού χαντμπολ.

Διομήδης παίκτης 1
Φωτό: fb/Diomidis Handball Club

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Διομήδη φέτος, έναν ιστορικό και πολύ μεγάλο σύλλογο. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, δε δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ. Οι στόχοι της ομάδας πολύ υψηλοί, πράγμα που εξιτάρει όλους μας να δουλέψουμε σκληρά. Προσωπικά θα δώσω το 110% έτσι ώστε ο Διομήδης να κατακτήσει τους στόχους του, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο απόκτημα της ομάδας.

Διομήδης Άργους 1
Φωτό: fb/Diomidis Handball Club

Ο Διομήδης έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του με διπλές προπονήσεις, καθώς ο Γιώργος Ζαραβίνας άρχισε το κτίσιμο της ομάδας, με τους παίχτες να δείχνουν μεγάλη όρεξη και διάθεση εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button