home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε κανένα μπητσόμπαρο θα πάμε; Μεσημέρια Αυγούστου, άραγμα με μπυρίτσες και live μουσικές στην Κάντια

Η μαγευτική τεράστια παραλία της Αργολίδας έχει γίνει στέκι για όλους
live beach bar στην Κάντια (4)

Μπητσόμπαρα, ταβέρνες, ξαπλώστρες ή όχι, ανάλογα τί προτιμά κανείς, η μαγευτική παραλία της Κάντιας στην Αργολίδα, προσφέρεται για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια. Ο Ιούλιος ξεκίνησε πιο χαλαρά, αλλά το επόμενο διάστημα όλο και πολλοί την προτιμούν.

Μεσημέρια Αυγούστου, άραγμα με μπυρίτσες και live μουσικές, με τη διασκέδαση να φτάνει στο αποκορύφωμα όλες τις ώρες και την ατελείωτη παραλία της Κάντιας να καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να έχει γίνει στέκι για όλους.

Κάντια
ΦΩΤΟ: anagnostis
live beach bar στην Κάντια (4)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Σαγιονάρες, μαγιό, άνετα πουκάμισα, summer looks που θέλει ο καθένας και η καθεμιά, αντηλιακό και …ξαπλώστρα, βουτιές στη θάλασσα, μακροβούτια σε… κοκτέιλ και δροσερά ποτά, με παρέες να χορεύουν μακριά από το τσιμέντο της πόλης, φλερτάκι ή ρομάτζα, με τα κύματα να παφλάζουν και να έχεις μια αίσθηση ότι είσαι πολύ μακριά από τον πολιτισμό, αν και υπάρχουν τα πάντα.

Αλλά και πιο πέρα από τις ταβέρνες και τα beach bar υπάρχουν και πιο ήσυχα σημεία με μπυρίτσες από το περίπτερο – ή από το σούπερ μάρκετ, και άραγμα στο ακρογιάλι.

Κάντια
ΦΩΤΟ: anagnostis

Και το βράδυ, κάτω από τ΄ αστέρια η Κάντια παραμένει αγαπημένη, όσων την έχουν ανακαλύψει και την προτιμούν.

Σε κανένα μπητσόμπαρο θα πάμε τα μεσημέρια Αυγούστου, να αράξουμε άραγμα με μπυρίτσες μας, είτε ακούγοντας live μουσικές στην Κάντια, είτε απολαμβάνοντας τη θάλασσα μόνοι; Η μαγευτική τεράστια παραλία της Αργολίδας μας περιμένει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis