home design 800x400
home design 1170Χ320

Θρίλερ στην Πάτρα: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε υπό μυστηριώδεις συνθήκες

Φόβοι ότι υπάρχει ταμπουρωμένο άτομο μέσα στην πολυκατοικία – Κάποιος πετούσε προς το σημείο του πτώματος, αναπτήρες, τσιγάρα και μία σαγιονάρα
ΕΚΑΒ

Θρίλερ στην Πάτρα, όπου μια γυναίκα έπεσε από όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη περίπου στις 12 το μεσημέρι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Την ίδια ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι μέσα σε διαμέρισμα βρίσκεται κάποιο άτομο ταμπουρωμένο.

Στο σημείο της πτώσης έφθασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αφού στο ίδιο οίκημα υπήρχε άτομο που εκσφενδόνιζε αντικείμενα προς την πλευρά που βρισκόταν το πτώμα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα.

Το περιστατικό ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την Αστυνομία που «χτενίζει» το οίκημα για να διαπιστωθεί εάν βρισκόταν άλλο άτομο στο χώρο από τον οποίο έπεσε η γυναίκα.

Κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι κάποιος μέσα από ένα διαμέρισμα πετούσε προς το σημείο όπου η άτυχη γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο δρόμο, αναπτήρες, τσιγάρα και μία σαγιονάρα.

Νεότερες πληροφορίες

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το pelop.gr, στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοχειρία καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές όσον αφορά την υπόθεση πτώσης από μπαλκόνι πέμπτου ορόφου διαμερίσματος πολυκατοικίας επί της οδού Ζαΐμη στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εκμεταλλευόμενη την απουσία τόσο της μητέρας όσο και του αδελφού της, που βρίσκονται στις εργασίες τους, φαίνεται πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όσον αφορά την παρουσία «ταμπουρωμένου» που πέταγε αντικείμενα λίγο μετά την μοιραία πτώση της γυναίκας, από τις έρευνες των διωκτικών αρχών δεν προέκυψε κάποια παρουσία ατόμου.

Υπενθυμίζεται πως στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος ώστε να επέμβει σε περίπτωση που η πληροφορία ύπαρξης δεύτερου ατόμου επαληθευόταν. Τέλος, όσον αφορά το πακέτο τσιγάρων και τον αναπτήρα που βρέθηκαν στο σημείο πτώσης της γυναίκας, σημειώνεται πως ανήκουν στην 31χρονη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis