home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ντύνει μουσικά τη “Λευκή Νύχτα 2022”

Η ενίσχυση της επισκέψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων στόχος του θεσμού της “Λευκής Νύχτας”
Λευκή Νύχτα Καλαμάτα

Με τίτλο “Ένα φως αναμένο” ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα ντύσει μουσικά τη “Λευκή Νύχτα 2022” το Σάββατο 27 Αυγούστου στην Καλαμάτα, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης.

Οι εκδηλώσεις της “Λευκής Νύχτας” στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, κομίζοντας οφέλη και στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, και έτσι ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος προγραμματίζουν τη διοργάνωση και της φετινής εκδήλωσης στις 27 Αυγούστου.

Καλαμάτα 1
Φωτό: fb/Άγγελος Ρουμελιώτης

Η “Λευκή Νύχτα” είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων. Κατά τη διάρκεια της “Λευκής Νύχτας” τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.

Η “Λευκή Νύχτα 2022” θα ντυθεί μουσικά, με τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν: η Βίκυ Καρατζόγλου,ο Βύρωνας Τσουράπης και οι “Ευγενείς Αλήτες”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis