home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Χρυσή Αυγή ξεμύτησε στο Άργος και πέταξε τρικάκια σε σπίτια αντιφασιστών

Ελάχιστα μέλη έχουν μείνει, αφού η πολυδιάσπαση του φασιστικού χώρου και η αφομοίωση από την ΝΔ έχουν μειώσει κατά πολύ την δύναμη των ακροδεξιών
Χρυσή Αυγή Άργος (1)

Η Χρυσή Αυγή ξεμύτησε στο Άργος και πέταξε τρικάκια σε σπίτια αντιφασιστών τα οποία ανέγραφαν «Οι Έλληνες έχουν φωνή». Ελάχιστα μέλη έχουν μείνει σε αυτή, αφού η πολυδιάσπαση του φασιστικού χώρου και η αφομοίωση από την Νέα Δημοκρατία έχουν μειώσει κατά πολύ την δύναμη των ακροδεξιών.

Από την άλλη σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης για την «Εγκληματική Οργάνωση» της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

Χρυσή Αυγή Άργος (2)
Χρυσή Αυγή Άργος (3)

Να σημειωθεί πως ομόφωνα απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας το αίτημα αναβολής της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που υπέβαλε ο καταδικασμένος Νίκος Μιχαλολιάκος και όρισε επόμενη συνεδρίαση για τις 28 Σεπτεμβρίου, προκειμένου ο κατηγορούμενος να έχει το χρόνο να διορίσει συνήγορο εφόσον το επιθυμεί.

Κατά τη διάρκεια και της προχθεσινής διαδικασίας δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης μέσα στη δικαστική αίθουσα όταν οι συνήγοροι έκαναν λόγο για «δικονομική αταξία». Οι υψηλοί τόνοι οδήγησαν την πρόεδρο να καλέσει τους αστυνομικούς και να ζητήσει να επιβληθεί η τάξη, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση. Οι υπερασπιστές διαμαρτυρήθηκαν έντονα φωνάζοντας «ντροπή» και «να φέρετε τα ΜΑΤ», ενώ και ο Κ. Παπαδάκης σχολίασε πως «η αστυνομία δεν είναι για τους συνηγόρους».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Μικρή η πόλη. Τους ξέρουμε. Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο, είναι. Μια ζωή σανοφάγοι απο κακές οικογένειες που τα είχαν παρατημένα.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis