home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ναύπλιο: Αέναος ο κύκλος της κόντρας Κωστούρου – Αναγνωσταρά

Αναγνωσταράς:"Να παραιτηθεί ο Δημήτρης Κωστούρος"

Αέναος όπως όλα δείχνουν είναι ο κύκλος της κόντρας του Δημήτρη Κωστούρου και του Παναγιώτη Αναγνωσταρά στο Δήμο Ναυπλιέων, με τις ανακοινώσεις να έρχονται βροχηδόν πότε από τη μία και πότε από την άλλη πλευρά.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουλίου, στις οποίες άφηνε σαφείς αιχμές κατά του πρώην δημάρχου, αναφέροντας “Υπάρχουν πολιτικοί – άνθρωποι που το ”εγώ” τους δεν μπορεί να δεχτεί πως η κοινωνία δημοκρατικά τους ξεπέρασε” και μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς επανακάμπτει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου με νέα λαύρα ανακοίνωση, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά την παραίτηση του Δημήτρη Κωστούρου “για να περιορισθεί η βλαπτική διαχείρηση των δημοτικών θεμάτων πριν τον παραιτήσουν τα πεπραγμένα του”.

Η ανακοίνωση Αναγνωσταρά

Στη νέα ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς κατηγορεί το Δημήτρη Κωστούρο ότι δεν έδωσε καμία απάντηση για την “ταμπακέρα”, ενώ χαρακτηρίζει τις κινήσεις του ως “κινήσεις πανικού” εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικων εκλογών, αναφέροντας:

“Αναμενόμενο το περιεχόμενο της απαντήσεως σας κ. Κωστούρο. Για την «ταμπακέρα» τίποτα!!
Καμία απάντηση για το ρεκόρ απευθείας αναθέσεων σε δήμο και ΔΕΥΑΝ. Σε ποιους μοιραστήκαν τα 6.000.000€;; Με ποια κριτήρια;

ΔΕΥΑΝ
Φωτό: Αρχείο

Καμία απάντηση για τα χρέη ρεκόρ της ΔΕΥΑΝ , καμία απάντηση για το γεγονός ότι εδώ και δέκα χρόνια δεν καταφέρατε να κατασκευάσετε ούτε ένα νέο σχολικό κτίριο στο Ναύπλιο, ούτε ένα νέο κοινόχρηστο χώρο – πλατεία, ούτε μία απάντηση για την απουσία πρασίνου στην υπό διαμόρφωση οδού Αιγίου.

Καμία απάντηση για την εμμονή σας στο να κόβεται συνεχώς δέντρα, καμία απάντηση για τις δαπάνες καυσίμων, ανταλλακτικών κ.λπ των αυτοκινήτων του δήμου, καμία απάντηση και καμία συγνώμη για το γεγονός ότι εντός του δημοτικού συμβουλίου δηλώσατε ότι η χωματερή της Καραθώνας λειτουργεί ακόμα, ενώ κατά το νόμο θα έπρεπε να είναι κλειστή εδώ και μήνες!

Χωματερή στην Καραθώνα
Φωτό: Αρχείο


Για το σκάνδαλο στο γηροκομείο και για το οποίο έχει επιληφθεί εισαγγελέας πότε θα μιλήσετε;;

Η μεθόδευση σας εντός του δημοτικού συμβουλίου και η επίθεση στο πρόσωπό μου, ακόμα και οι άνευ αποτελέσματος δημόσιες εκκλήσεις σας για δημόσια αποδοκιμασία του προσώπου μου ένα πράγμα δείχνουν: Τον πανικό σας ενόψει των δημοτικών εκλογών!

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι απέναντί σας συσπειρώνονται νέοι, αξιόλογοι υποψήφιοι, άφθαρτοι, με κοινωνική προσφορά, λαϊκή αποδοχή και πρόγραμμα για την ανάπτυξη του δήμου μας που όλοι πιστεύουν ότι δεν σας αξίζει άλλη τετραετία.

Σε λίγο θα σας κρίνουν δημόσια όλοι και θα σας κατακρίνουν όχι μόνο γι’ αυτά που σας καταλογίζω εγώ και δεν απαντάτε αλλά για όλα σας τα πεπραγμένα, κρυφά και φανερά!

Σας παραθέτω τα λόγια σας για το πρόσωπό μου, όταν αναλάβατε την Δημαρχεία από εμένα το 2012 :
Κωστούρος:

«Θέλω όμως να πω όμως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέχρι σήμερα Δήμαρχο Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Όταν στις εκλογές του 2006 ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς μου πρότεινε να είμαι υποψήφιος ήδη είχε δώσει δείγματα γραφής στο Ναύπλιο με το έργο του, γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι νίκησε σε τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις. Αφήνει βαριά παρακαταθήκη σε όλους μας, καθώς πρέπει εμείς, να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τους μεγάλους στόχους που είχε θέσει για την πόλη μας. Θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε με νέα ορμή και δύναμη, για να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί στους συνδημότες μας».

Αν τα πιστεύατε σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Αν δεν τα πιστεύατε, γιατί τώρα λέτε άλλα, τότε μπορώ άνετα να σας χαρακτηρίσω ως τον τέλειο πολιτικό χαμαιλέοντα!

Δημαρχείο Ναυπλίου
Φωτό: Αρχείο

Πολιτικό βαρίδι τώρα λοιπόν ο Αναγνωσταράς κύριε Κωστούρο και κάνετε και εκκλήσεις για δημόσια αποδοκιμασία μου; Εύγε σας!

Εκεί που φτάσατε δεν θα εκπλαγώ αν υποχρεώσετε τους Δημοτικούς σας συμβούλους να υπογράψουν την αποδοκιμασία στο πρόσωπο μου, που ζητάτε! Η υπόλοιπη κοινωνία απλά σας γύρισε την πλάτη!

Καλώ κάθε καλόπιστο δημότη να αναλογιστεί τι θα θυμάται από τη δεκαετή παρουσία του κ. Κωστούρου στη δημαρχεία.

Κάποια έργα που γίνονται ή έχουν προγραμματισθεί να γίνουν είναι έργα της Περιφέρειας και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μόνο πλακέτες με τις σχετικές φωτογραφίες έχει να παρουσιάσει η θητεία του.

Τελειώνοντας προτρέπω τον κ. Κωστούρο να προσφέρει τη μόνη χρήσιμη υπηρεσία στην πόλη.
Να παραιτηθεί για να περιορισθεί η βλαπτική διαχείρηση των δημοτικών θεμάτων πριν τον παραιτήσουν τα πεπραγμένα του! Αυτού κι μερικών εκ των στενών συνεργατών του».

Ο κύκλος της κόντρας παραμένει ανοιχτός και αναμενόμενη είναι και η νέα απάντηση Κωστούρου κατά Αναγνωσταρά, καθώς όπως όλα δείχνουν το χάσμα που χωρίζει τους δύο αυτοδιοικητικούς άνδρες στο Ναύπλιο είναι αγεφύρωτο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button