home design 800x400
home design 1170Χ320

Ο Λεωνίδας Κουτσογιάννης συζητείται για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα

Θα είναι υποψήφιος βουλευτής σύμφωνα με δημοσίευμα – Γιατί η Χαριλάου Τρικούπη προσανατολίζεται στο πρόσωπό του.
Λεωνίδας Κουτσογιάννης

Σε έντονη κινητικότητα είναι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τον τελευταίο καιρό αναφορικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις ερχόμενες Εθνικές εκλογές παρά τα όσα έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περί εξάντλησης της τετραετίας. Ήδη για την Αργολίδα εκτός από τον νυν βουλευτή Ανδρέα Πουλά, έχει ακουστεί το όνομα του Τάσσου Χειβιδόπουλου και αυτό του Παναγιώτη Ψυχογυιού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Καρφί» υποψήφιος στο νομό θα είναι και ο Λεωνίδας Κουτσογιάννης.

Ο πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής φέρεται να είναι από τα ονόματα που έχουν κλειδώσει στα ψηφοδέλτια, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Λεωνίδας Ζ. Κουτσογιάννης είναι Οικονομολόγος μελετητής, έχει φοιτήσει και μετεκπαιδευτεί σε 2 ελληνικά πανεπιστήμια, έχει 40 χρόνια ως επαγγελματίας και επιστήμονας στον ιδιωτικό τομέα, καθώς επίσης ως γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα. Συνέβαλλε το 2019 στην αύξηση του εκλογικού ποσοστού στο 14,8% που είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με πολλές συμπάθειες σε επίπεδο κοινωνίας, που από την Χαριλάου Τρικούπη εκτιμάται ότι θα τραβήξει κόσμο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis