home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Νίκας και Μαντζούνης είπαν ναι για την αναβάθμιση του γηπέδου της «Μαύρης Θύελλας»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνδράμει οικονομικά στις εργασίες που έχουν ζητηθεί.
Συνάντηση Νίκα ΠΑΕ Καλαμάτα (1)

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε χθες Παρασκευή 22 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα Κώστα Βεργή και τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Ράλλη -μέτοχο στην ποδοσφαιρική Α.Ε. της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Τα δύο στελέχη της ΠΑΕ Καλαμάτα, παρουσία και του εντεταλμένου για αθλητικά θέματα περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μαντζούνη– ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ορισμένα απαραίτητα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, την φυσική έδρα της “Μαύρης Θύελλάς”, και συγκεκριμένα την κατασκευή στεγάστρου στη βόρεια και τη νότια κερκίδα, την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού καθώς και την κατασκευή μπουθ και δημοσιογραφικών θεωρείων.

Συνάντηση Νίκα ΠΑΕ Καλαμάτα (3)

Όπως είναι γνωστό, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη χρηματοδοτήσει με 350.000 ευρώ την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, έργο που έχει ολοκληρωθεί.

Ως προς τα νέα αιτήματα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας σημείωσε ότι η Περιφέρεια είναι πρόθυμη να συνδράμει, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Καλαμάτας ο οποίος επίσης θα συμμετέχει στη δαπάνη.

Συνάντηση Νίκα ΠΑΕ Καλαμάτα (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis