home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Δωροθέα γυρίζει το νέο βιντεοκλίπ της στο Τολό και καλεί σε Beach Party

Η ταλαντούχα μουσικός Δωροθέα Παπαδάκη επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στον τόπο καταγωγής της, λανσάροντας ένα Ελληνικό κομμάτι
Δωροθέα Παπαδάκη (2)

Η ταλαντούχα μουσικός Δωροθέα Παπαδάκη επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στον τόπο καταγωγής της, το Τολό για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το νέο της Ελληνικό κομμάτι.

Στις 30 Ιουλίου το πρωί θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα αλλά το καλύτερο οι συντελεστές του music video το φυλάνε για το απόγευμα. Στις 16:00 θα μαζευτούν πολλά άτομα για την τελευταία σκηνή όπου θα γίνει ένα κινηματογραφικό Beach Party.

Εκεί θα μαζευτούν πολλά άτομα, με την καλλιτέχνιδα να προσκαλεί όσους είναι ελεύθεροι εκείνη τη μέρα, να το διασκεδάσουν παρέα. «Το μόνο που χρειάζεται είναι να φέρετε φίλους και φίλες και να βάλετε μαγιό. Θα σας περιμένω να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί», αναφέρει η Δωροθέα στην πρόσκλησή της.

Δωροθέα Παπαδάκη
Η Δωροθέα Παπαδάκη

Η Δωροθέα Παπαδάκη κατάγεται από το Τολό Αργολίδας, ζει στην Αγγλία και είναι καθηγήτρια μουσικής και φωνητικής με σπουδές MA in Popular Music Performance – Vocals Specialist in Cambridge.

Από το 2018 έχει τη δική της μπάντα «Dora and the Explorers» με συμμετοχή σε μεγάλα και δημοφιλή φεστιβάλ στην Αγγλία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα δείγμα της δουλειάς της:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis