home design 800x400
home design 1170Χ320

Γκιόλας: Γόνιμη και δημιουργική σύσκεψη με την Ολυμπία Τελιγιορίδου στο Ναύπλιο

«Αναλυτικές τοποθετήσεις για όλα τα σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Αργολίδας»
Τελιγιορίδου Γκιόλας ΣΥΡΙΖΑ Ναύπλιο

Γόνιμη και δημιουργική σύσκεψη έγινε την Τετάρτη 21/7 στην Περιφέρεια Αργολίδας με δημοκρατία και ήρεμο διάλογο, με αναλυτικές τοποθετήσεις για όλα τα σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Αργολίδας που ξεπέρασε τις 2 ώρες με την παρουσία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου, αναπλ. Τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης, τον βουλευτή Αργολίδας Σύριζα ΠΣ Γιάννη Γκιόλα, τον πρόεδρο της ΚΑΣΟΑ Κ. Πιπέρο, τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίας Τριάδας Γ. Καλογερόπουλο, τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κουτσοποδίου Κ. Σωτηράκο, τον Πρόεδρο του ΣΕΚ κτηνοτρόφων Π. Πεβερέτο, τον πρόεδρο της ΕΑΣΑ Σπ. Αντωνόπουλο, τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ασίνης Δρεπάνου Β. Λιαλιάτση και την καλλιεργήτρια βιολογικών προϊόντων Σοφία Καραμάνου.

Στην τοποθέτησή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας επεσήμανε την ανάγκη συστηματικής οργάνωσης της καλλιέργειας των εσπεριδοειδών κυρίως, την αλλαγή σε κάποια είδη πέραν αυτών που ήδη καλλιεργούνται και την αυτάρκεια της χώρας μας σε είδη που εισάγονται από το εξωτερικό.

Τόνισε ακόμη, ότι ο αγώνας των αγροτών θα είναι διαρκής και δύσκολος αλλά αποδώσει σίγουρα με τη βοήθεια μιας αγροτικής πολιτικής προς την κατεύθυνση αξιοποίησης όλων των μέσων και φορέων με πρωτοστάτη το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, έτσι ώστε να βελτιωθούν τα προβλήματα από την «καταστροφική» -όπως τη χαρακτηρίζει- πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενεργειακό κόστος, αγροεφόδια, επίπεδο παραγωγής, με μια συνεκτική αγροτική πολιτική.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Γ. Γκιόλα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis