home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας”μετακομίζει” στην Πλ. Συντάγματος

Παρουσίαση του έργου “Hito” από τους Akira Yoshida και Chey Jurado την Τετάρτη
Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Στο Ναύπλιο και την Πλατεία Συντάγματος “μετακομίζει” την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, μια από τις παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στα πλαίσια της εξακτίνωσης που επιχειρεί η Περιφέρεια, ήδη από πέρυσι, των παραστάσεων και των δρώμενών του και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου.

Η παράσταση “Hito” των Akira Yoshida και Chey Jurado παρουσιάζεται με την υποστήριξη της Acción Cultural Española (AC/E), μέσω του Προγράμματος PICE για την διεθνοποίηση του ισπανικού πολιτισμού, στο πλαίσιο των επιδοτήσεων για την προώθηση της κινητικότητας,  καθώς και με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα και του Ινστιτούτου Θερβάντες.

capture 37
Φωτό: Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Πρόκειται για μια χορευτική συνύπαρξη, όπου ο θεατής αναζητώντας την απλότητα, βρίσκει την πολυπλοκότητα. Στο “Hito”, οι δύο φίλοι  συνυπάρχουν, αναζητώντας το αυτονόητο: Την ίδια τη ζωή. Η κοινή τους αυτή αναζήτηση τούς φέρνει κοντά αλλά και τους απομακρύνει συγχρόνως και διαπιστώνουν ότι όλοι έχουμε ανάγκη από μια κατεύθυνση. Μόλις χάσουμε αυτά που μας προσδιορίζουν, χάνουμε και την κατεύθυνσή μας, η οποία οδηγεί σε μία και μόνη επιλογή. Μια νέα κατεύθυνση.

Στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο την Τετάρτη, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία, μέσω του Διεθνούς Φεστιβάλ Καλαμάτας, να απολαύσουν ένα δυναμικό χορευτικό ντουέτο στην πορεία προς την αναζήτηση της ίδιας της ζωής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis