home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΜεσσηνία

Μεσσηνία: Ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό γίνεται επίκεντρο δράσεων αναψυχής και πολιτισμού

«Ημέρα Χωριού» στο Λαντζουνάτο: Πεζοπορική εξόρμηση και πολιτιστικές δράσεις.

Με τον τίτλο «ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ» θα πραγματοποιηθεί μια πολυδιάστατη δράση στο ορεινό χωριό Λαντζουνάτο του δήμου Τριφυλίας, στη Μεσσηνία.

Έκθεση βιβλίου και Εντύπου (χωρίς αντίτιμο), πεζοπορική εξόρμηση από το Λαντζουνάτο στο κάστρο Σαφλάουρο και περιήγηση στο χωριό είναι οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Ιουλίου στο Λαντζουνάτο.

Λαντζουνάτο (1)

Η Έκθεση Βιβλίου και Εντύπου θα λειτουργεί στη πλατεία του γραφικού χωριού από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τις δέκα το βράδυ όπου οι φίλοι του βιβλίου μπορούν να παραλάβουν δωρεάν βιβλία και έντυπα. Στις 18:30 θα ξεκινήσει η διάσχιση του μονοπατιού που καθαρίσθηκε πρόσφατα το οποίο συνδέει το χωριό με το κάστρο Σαφλάουρο ενώ όλο το απόγευμα θα λειτουργεί το καφενείο και θα υπάρχουν πρόθυμοι κάτοικοι για την βοήθεια των επισκεπτών στην περιήγηση του χωριού.

Πρόκειται για μια ανοικτή εκδήλωση κατά την οποία το χωριό θα ζωντανέψει και φυσικά θα φροντίσει να ζήσουν οι επισκέπτες αυθεντικές στιγμές από την ζωή στην ύπαιθρο.

δράσεις στο Λαντζουνατο

Τόσο το χωριό όσο και η ευρύτερη περιοχή των Κοντοβουνίων προσφέρονται για στιγμές αναζωογόνησης αλλά και επανασύνδεσης με την ύπαιθρο. Την δράση συντονίζουν η πρόεδρος του χωριού Τούλα Σπυρίδου ο Γιώργος Γεωργακόπουλος πρόεδρος του συλλόγου, ο Σπύρος Γεωργακόπουλος και ο Γιάννης Λάσκαρης (Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης).

Πληροφορίες για την «ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ» δίνονται στα τηλέφωνα 6945568387 και 6946159484

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button