home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κήρυξε τη λήξη του 31ου φεστιβάλ Ναυπλίου η Μαρία Ράλλη

Αυλαία για το φετινό Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής Ναυπλίου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου
Φεστιβάλ Ναυπλίου 2022

Για 9 μέρες η καρδιά της μουσικής χτυπούσε στο Ναύπλιο στα πλαίσια του 31ου Φεστιβάλ Ναυπλίου το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι επισκέπτες και οι φίλοι της μουσικής είχαν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναυλίες υψηλής ποιότητας, θεατρικά δρώμενα, βουβό κινηματογράφο με ζωντανή μουσική, σονάτες, ρεσιτάλ για βιολί και πιάνο, συμφωνική και τζαζ μουσική, αφιέρωμα στο μεγάλο δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη δημιουργώντας το πάζλ ενός καταπληκτικού και μοναδικού σε ποιότητα Φεστιβάλ.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και την υψηλή εποπτεία του Γιάννη Βακαρέλη δημιούργησαν και φέτος ένα πολυσχιδές και πρωτοποριακό Φεστιβάλ, μια άρτια διοργάνωση, με πλούσιο πρόγραμμα.

Φεστιβάλ Ναυπλίου 2022 (2)
Φώτο: fb (Δήμος Ναυπλιέων)

Για εννέα μέρες το Ναύπλιο έγινε το επίκεντρο μιας πλούσιας πνευματικής και καλλιτεχνικής ζύμωσης όπου μουσικά σχήματα και συμμετέχοντες έδωσαν τον καλλιτεχνικό ρυθμό και τόνο κάνοντας κάθε βραδιά μαγευτική, προσφέροντας εκδηλώσεις πολύ υψηλού επιπέδου, με την προσέλευση του κόσμου σε αυτές να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους διοργανωτές.

Μαρία Ράλλη: Επετειακό και ιδιαίτερο φέτος

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη κήρυξε τη λήξη του φετινού φεστιβάλ σημειώνοντας, μεταξύ άλλων:

«31ο Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής Ναυπλίου! Επετειακό και ιδιαίτερο φέτος. Η αυλαία έπεσε χθες βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Φεστιβάλ Ναυπλίου 2022 (1)
Φώτο: fb (Δήμος Ναυπλιέων)

Η συμμετοχή των δημοτών και επισκεπτών σε όλες τις παραστάσεις στέλνει το μήνυμα της επιτυχίας του θεσμού και δίνει τη δύναμη σε όλους εμάς να συνεχίσουμε.

Θερμά ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν και δουλεύουν για την πραγματοποίηση και διατήρηση του θεσμού.

Πρώτη των πρώτων η Μαρία Ράλλη στο συνδυασμό Κωστούρου
Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη

Την τελευταία δεκαετία μέσα στις αντίξοες συνθήκες της οικονομικής κρίσης και της πρωτόγνωρης υγειονομικής συλλογικά και στοχευμένα ο θεσμός διατηρήθηκε και αναμφισβήτητα εξελίχθηκε.

Με πίστη στο στόχο και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της κοινωνίας μας συνεχίζουμε…»

Φεστιβάλ Ναυπλίου 2022 (4)
Φώτο: fb (Δήμος Ναυπλιέων)

Το Φεστιβάλ Ναυπλίου δίνει ραντεβού για την επόμενη χρονιά ως ένας Πολιτιστικός Θεσμός κορυφαίος στο είδος του που θα συνεχίσει να κρατά ζωντανή την ποιοτική κλασική μουσική αποτελώντας μια σημαντική καλλιτεχνική τομή για το Ναύπλιο αλλά και για τα πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis