home design 800x400
home design 1170Χ320

Ερμιόνη: Έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε – Γυρνούσε σαν τρελό το βοηθητικό σκάφος και το σταμάτησαν οι λιμενικοί

Τον έσωσαν επιβαίνοντες σε παραπλέοντα σκάφη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους

Σαν τρελό γύρω από τον εαυτό του γύριζε ένα βοηθητικό σκάφος στην Ερμιόνη, χωρίς να έχει επάνω του κανέναν επιβάτη, κάτι που είδαν οι λιμενικοί και τους κίνησε την περιέργεια, για να σπεύσουν και να διαπιστώσουν ότι ένας άνθρωπος είχε πέσει στη θάλασσα τραυματισμένος.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι της Ερμιόνης, που σήμανε συναγερμός.

Συγκεκριμένα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ερμιόνης, διαπίστωσαν ότι το βοηθητικό σκάφος του Α/Ψ – ΚΑΤ σκάφους «ASIA» σημαίας Ιταλίας, περιστρέφεται γύρω από το νοητό άξονά του, χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα μετέβησαν οι λιμενικοί στην περιοχή και διαπίστωσαν την περισυλλογή από τη θάλασσα ενός αλλοδαπού, από άλλα βοηθητικά σκάφη. Ο άνθρωπος αυτός είχε τις αισθήσεις του. Η δεύτερη κίνηση των λιμενικών ήταν να ακινητοποιήσουν και να περισυλλέξουν το βοηθητικό σκάφος που συνέχιζε να γυρίζει γύρω από τον άξονά του.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε ο αλλοδαπός και αφού μεταφέρθηκε στο λιμάνι, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis