home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Αυτές είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Ναύπλιο και χωριά μέχρι τέλος Ιουλίου (Πρόγραμμα)

Πλούσιο είναι το πολιτιστικό πρόγραμμα του ΔΟΠΠΑΤ το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου

Πλούσιο είναι το πολιτιστικό πρόγραμμα σε Ναύπλιο και χωριά το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου όπου έχουν προγραμματιστεί από το Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Σάββατο 16 Ιουλίου

Ανυφί, Πλατεία Ευαγγελίστριας, ώρα 21:30. Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανυφίου “Ο Μάη Νικόλας” διοργανώνουν παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με τους ΤΡΕΙΣ & ΜΙΑ BANDαπό την παραδοσιακή μουσική σκηνή έως τη σύγχρονη έντεχνη.

Ροεινό, ώρα 23:00. Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Αθλητικό Όμιλο Ν.Ροεινού «Άρης»

Κυριακή 17 Ιουλίου

Ροεινό, ώρα 21:00. Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Ροεινού «Αγία Μαρίνα» παρουσιάζουν  παραδοσιακή χορευτική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού εν όψει της εορτής της Αγίας Μαρίνας.

Δευτέρα 18 Ιουλίου

Αγία Τριάδα Πρόνοιας Ναυπλίου, ώρα 21:00. Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ναυπλίου παρουσιάζουν μουσικοχορευτική εκδήλωση από την μικτή παραδοσιακή χορωδία, ορχήστρα και χορευτικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Τετάρτη 20 Ιουλίου

Πλατεία Συντάγματος, ώρα 21:00. Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού «ΦΑΡΙΣ» Δήμου Καλαμάτας παρουσιάζουν βραδιά χορού με ντουέτο ισπανικής ομάδας.

Δευτέρα 25 Ιουλίου

Προκυμαία  παραλίας Τολού (Ρόμβη), ώρα 21:00. Μουσική βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι πλημμυρισμένη από το φως του φεγγαριού και τις αντανακλάσεις του στη θάλασσα… Καλλιτεχνική επιμέλεια Θεοδόση Αντωνιάδη.

Τρίτη 26 Ιουλίου

Δρέπανο, ώρα 21:30. Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου παρουσιάζουν μουσική βραδιά στην πλατεία Ηρώου του χωριού.

Τετάρτη 27 Ιουλίου

Προκυμαία  παραλίας Τολού (Barbaressa), ώρα 21:00. Μουσική βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι πλημμυρισμένη από το φως του φεγγαριού και τις αντανακλάσεις του στη θάλασσα… Καλλιτεχνική επιμέλεια Θεοδόση Αντωνιάδη.

Πέμπτη 28 Ιουλίου

Πεζόδρομος Βασιλέως Κωνσταντίνου (στο χώρο των αγαλμάτων), ώρα 21:00. Συναυλία Μπραμς με νέους μουσικούς: Δασκαλάκης Γεώργιος βιολί, Φίληβος Γκάτζιος πιάνο. Θα ακουστούν: Brahms δυο σονάτες για βιολί και πιάνο έργο 72 σε σολ μείζονα και έργο 100 σε λα μείζονα, Brahms σκέρτσο σε ντο ελασσόνα.

Παρασκευή 29 Ιουλίου

Στο βαγόνι του τρένου, ώρα 20:30. Παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο « Το χρώμα της απιστίας» των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο. Συνδιοργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων, ΔΟΠΠΑΤ και Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης”.

Σάββατο 30 Ιουλίου

Θεατράκι ΟΣΕ, ώρα 20:30. Εκδήλωση από αθλητικό σωματείο «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ»,  θα περιλαμβάνει ιστορικές αναφορές και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, στο πλαίσιο του εορτασμού της πόλης μας για την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, αλλά και των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Πλατεία Συντάγματος, ώρα 21:00. Η  Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα 200 συν ένα χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση παρουσιάζει πρόγραμμα από το έντεχνο και  το δημοτικό τραγούδι.

Κυριακή 31 Ιουλίου

Πυργιώτικα, ώρα 20:00. Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργιωτίκων«ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ θα παρουσιάσουν εκδήλωση στην πλατεία του χωριού για τα 150 χρόνια από ΑΡΚΑΔΙΑ στο ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ σε ένα ταξίδι αναμνήσεων μέσα από αντικείμενα που διασώθηκαν καθώς και φωτογραφικό υλικό (έκθεση φωτογραφίας και αντικειμένων).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button