home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων του ΑΔΜΗΕ στη Στέρνα

Ολιγόωρες διακοπές της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα
Αυτοκινητόδρομος autokinitodromos

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο της Στέρνας από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, λόγω των έργων ενσυρμάτωσης των πυλώνων εναέριας γραμμής από τον ΑΔΜΗΕ.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, προβλέπουν και κατά διαστήματα ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα γίνονται μόνο από Δευτέρα έως και Παρασκευή και περιλαμβάνουν στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, τη χιλιομετρική θέση 125,5 και στην κατεύθυνση προς Αθήνα, τη χιλιομετρική θέση 128.

Συγκεκριμένα οι διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Πέμπτη μεταξύ 7 το πρωί και 4 το απόγευμα και την Παρασκευή μεταξύ 7 το πρωί και 12 το μεσημέρι.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis