home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΥγείαFeatured

Άργος: Κερδίζουν χρόνο για να μην κλείσει η Γυναικολογική

Η Βουλή έδωσε παράταση στη θητεία του διευθυντή Κώστα Χρονόπουλου και έτσι η Γυναικολογική Κλινική Άργους συνεχίζει τη λειτουργία της

Με διάταξη που ψηφίστηκε στη Βουλή, δόθηκε παράταση στην εργασία του διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άργους Κώστα Χρονόπουλου, ο οποίος επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί. Έτσι, δόθηκε παράταση και στη λειτουργία της Κλινικής, κερδίζοντας τον απαιτούμενο χρόνο.

Η παράταση της θητείας του κ. Χρονόπουλου θα δώσει το χρονικό περιθώριο στη δρομολογημένη διαδικασία επιλογής νέου διευθυντή, ώστε να μην χρειαστεί να υπάρξει κλείσιμο της κλινικής, κάτι που όλοι απεύχονται.

Ανδριανός: Η παραπληροφόρηση δημιουργεί σύγχυση

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επειδή συνεχίζεται η σύγχυση από παραπληροφόρηση για το θέμα της λειτουργίας της Γυναικολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους λόγω της συνταξιοδότησης του νυν διευθυντή της, μετά και τις σχετικές συναντήσεις που είχα με τον Υπουργό και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας όπου είχα θέσει το ζήτημα που θα εδημιουργείτο, ήδη ψηφίσαμε διάταξη στη Βουλή με την οποία παρατείνεται η θητεία του νυν διευθυντή της κλινικής για να δοθεί το χρονικό περιθώριο στη δρομολογημένη διαδικασία επιλογής νέου διευθυντή. Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος η παραπληροφόρηση να δημιουργεί σύγχυση.

Ταυτόχρονα, βεβαίως κοιτάζουμε να συμπληρώσουμε και στις δύο νοσηλευτικές μονάδες τα κενά που υπάρχουν σε ειδικότητες όπως οι παιδίατροι για να λειτουργήσει η παιδιατρική κλινική του Άργους όπως είναι απαραίτητο, καθώς οι προηγούμενες προκηρύξεις που έγιναν κηρύχθηκαν άγονες καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από παιδιάτρους».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button