Home design
home design

Από τον Οίακα στον Αργειακό Έσπερο ο Παναγιώτης Χαϊδάς

Πώς έφθασε στην απόκτηση του έμπειρου σούτινγκ γκαρντ η ομάδα του Άργους.
chaidas panagiotis (2)

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αργειακού Εσπέρου B.C. ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι συμφώνησε με τον Παναγιώτη Χαϊδά, ο οποίος θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν με τα χρώματα της ανδρικής μας ομάδας.

Κατόπιν καθολικής συμφωνίας με τον ίδιο και τη διοίκηση του Οίακα Ναυπλίου, ο παίκτης παραχωρείται με υποσχετική στην ομάδα του Άργους.

Η προσθήκη του Παναγιώτη Χαϊδά στο ρόστερ του Αργειακού Εσπέρου είναι πολύ σημαντική, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικά έμπειρο και ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε υψηλότερες κατηγορίες και έχει ξεχωρίσει για το πάθος, την αγωνιστικότητα και τον υψηλό δείκτη μπασκετικής νοημοσύνης του.

Δεν είναι τυχαίο δε, ότι κάθε χρόνο αποτελεί διακαή μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων, το project όμως και οι στόχοι της νέας Διοίκησης της ομάδας, τον έπεισαν να πει το μεγάλο «ναι» και να ενισχύσει σημαντικά την ποιότητα του ανδρικού τμήματος του Αργειακού Έσπερου.

Ο 27χρονος shooting guard, ύψους 1.90μ., έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Ηλυσιακού, του ΕΦΑΟ Ζωγράφου, του Μίλωνα, του Α.Ο. Ταταύλα, του Πειραϊκού και του Οίακα Ναυπλίου.

chaidas panagiotis

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis