home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τολό: Γι’ αυτό το προτιμούν οι τουρίστες αυτό το καλοκαίρι

Ιδανικός προορισμός για μίνι καλοκαιρινές αποδράσεις, και όχι μόνο (Βίντεο)
Τολό

Το κοσμοπολίτικο Τολό είναι χτισμένο κατά μήκος μιας μεγάλης παραλίας στις ακτές του Αργολικού κόλπου και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από παροχές και φιλοξενία σε σχέση με ακριβότερους νησιωτικούς προορισμούς. Βρίσκεται μόλις 145 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, που πρακτικά σημαίνει πως χρειάζεστε περίπου δυο ώρες για να το προσεγγίσετε και να βρεθείτε μπροστά σε καταπληκτικές θάλασσες. Αυτό είναι που το κάνει εξαιρετικά δημοφιλές τους καλοκαιρινούς μήνες σε ξένους και Έλληνες τουρίστες, καθώς και η πολύ κοντινή του απόσταση από το Ναύπλιο.

Στον κόλπο του Τολού βρίσκεται ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών: το Κορωνήσι, η Ρόμβη, το Δασκαλιό, και πιο έξω στα ανοιχτά η Πλατειά. Στο Κορωνήσι βρίσκεται το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Βουτιές, γεύσεις και θαλάσσια σπορ

Η παραλία του Τολού ξεκινάει από την οργανωμένη παραλία «Ψιλή Άμμος» στα βόρεια και καταλήγει στο λιμάνι του χωριού, στο οποίο αγκυροβολούν αρκετές ψαρόβαρκες, και εξυπηρετούνται εκδρομικά σκάφη για Ύδρα και Σπέτσες.

Το Τολό Αργολίδας είναι ιδανικός προορισμός για μίνι καλοκαιρινές αποδράσεις, και όχι μόνο…

Οι ψαροταβέρνες και τα καφέ είναι πάνω στη παραλία. Ο κόλπος του Τολού είναι ιδανικός για windsurf, kitesurf και canoeing, επίσης υπάρχουν σχολές κατάδυσης.

Βίντεο

Πάρτε μία μικρή αλλά χορταστική γεύση από το καλοκαιρινό Τολό στο παρακάτω χθεσινό drone video του καναλιού Sky Wings stories:

Βίντεο: Sky Wings stories

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis