Home design
home design

Κορινθία: Το μουσικό meet up της ΚΝΕ με τη Νατάσα Μποφίλιου, στις Αρχαίες Κλεωνές

Στο δρόμο προς το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή οι συναντήσεις του καλοκαιριού
Φεστιβάλ ΚΝΕ

Οι Αρχαίες Κλεωνές στην Κορινθία και ο πανέμορφος χώρος του Green Theater ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μουσικό meet up της ΚΝΕ, την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, με τη Νατάσα Μποφίλιου, το Θέμη Καραμουρατίδη, το Γεράσιμο Ευαγγελάτο αλλά και 15 νεανικές μπάντες από μαθητές, φοιτητές και νέους δημιουργούς να δίνουν δυναμικό ραντεβού στη σκηνή.

capture 30
Φωτό: youtube

Στο κάλεσμά της σ’ αυτή την ξεχωριστή, ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση και ανατροπές η ΚΝΕ αναφέρει: «Στόχος μας είναι να εγκαινιάσουμε έναν ακόμα δρόμο, ώστε νέα και νεανικά σχήματα και καλλιτέχνες να αποκτούν βήμα προβολής και παρουσίασης του έργου τους σε όλο το ταξίδι του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή!

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΚΝΕ ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα σε αυτό το πρώτο ραντεβού να παρουσιαστούν μερικά μόνο από τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες, που δήλωσαν συμμετοχή, ενώ θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα τέτοιες πρωτοβουλίες.

Με μεγάλη χαρά η ΚΝΕ θα υποδεχτεί στη σκηνή νέους μουσικούς και συγκροτήματα που έρχονται από πολλά και διαφορετικά μουσικά μονοπάτια! Ελληνικός και ξένος στίχος, πρωτότυπη μουσική, μελοποιημένη ποίηση θα βρουν φιλόξενη “στέγη” στη σκηνή του Green Theater. Ξεχωρίζει η όρεξη, το μεράκι και το ταλέντο σε όλους τους μουσικούς και τα σχήματα!»

poster greentheatre 3 mpofiliou v2 2

Στο μουσικό meet up, εκτός της Νατάσας Μποφίλιου και των μόνιμων συνεργατών της, θα εμφανιστούν οι:

Κεραμιδόγατες

Before Twenty

Φερειπείν

Αλέξανδρος Γουργουλιός

Κωνσταντίνος Χατζηκυριάκος Σβώκος

Έναυσμα

High Hills

Οδηγίες πρόσβασης

Ο χώρος του Green Theater είναι εύκολα προσβάσιμος από μεγάλες πόλεις και έχει ευκολία στάθμευσης. Απέχει 1 ώρα από την Αθήνα, 1 ώρα και 30 λεπτά από Πάτρα και Καλαμάτα, ενώ από την Κόρινθο μόλις 25 λεπτά. Για την διευκόλυνση της συμμετοχής οι Οργανώσεις της ΚΝΕ δρομολογούν και πούλμαν:

Από Αθήνα: Αναχώρηση στις 5.30 μ.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο). Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 69723863

Από Κόρινθο – Αγίους Θεοδώρους: Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6978597699

Από Καλαμάτα: Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6979904855

Από Ναύπλιο: Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6975907389

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Μυρτώ Πετάση, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Οι συναντήσεις του καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και το μουσικό meet up στις Αρχαίες Κλεωνές γίνονται με φόντο το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, που θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον και είναι εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, καθώς φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis