home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΨυχαγωγίαΑργοσαρωνικόςFeatured

Ποια διάσημη Ιταλίδα fashion blogger και influencer έφερε ταραχή στην Ύδρα (Pics)

Η Κιάρα Φεράνι έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού “Forbes” με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών.

Η διάσημη fashion blogger και influencer Κιάρα Φεράνι μαζί με την οικογένειά της αλλά και φίλους βρίσκονται στην Ελλάδα προκειμένου να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. Αυτές τις μέρες η εντυπωσιακή καλλονή απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στην Ύδρα, προκαλώντας …ταραχή στον αντρικό πληθυσμό.

Η Ιταλίδα καλλονή έκανε μία πρώτη στάση στην Αθήνα, όπως φαίνεται σε Instagram Stories που δημοσίευσε και πόζαρε με την παρέα της, φορώντας τζιν, sneakers, ένα απλό μπλουζάκι και τα μαλλιά της κοτσίδες. Στη συνέχεια, διάλεξε για επόμενο προορισμό το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της.

Ανήρτησε μια ημίγυμνη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας στα ύψη τη θερμοκρασία. Η ίδια πόζαρε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείο της με το εσώρουχό της, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός της με τα χέρια της.

Στο top 30 του Forbes

Σημειώνεται πως η Κιάρα Φεράνι έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού “Forbes” με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις “Κορυφαίες Influencers Μόδας”.

Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει 27,5 εκατομμύρια followers.

Δείτε εικόνες από τις διακοπές της στην Ύδρα:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button