home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Φθηνότερα από σήμερα και ως 31 Αυγούστου τα ψώνια

Ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις-Μία Κυριακή ανοιχτά καταστήματα προβλέπει ο νόμος
εκπτώσεις

Φθηνότερα θα είναι από σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου, τα ψώνια, καθώς αυλαία ανοίγουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Αργολίδας.

Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις προβλέπεται, σύμφωνα με το νόμο, η λειτουργία των καταστημάτων και για μια Κυριακή και συγκεκριμένα για την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξη των εκπτώσεων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για τη φετινή θερινή περίοδο τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

εκπτώσεις
Φωτό: pixabay/geralt

Από την πλευρά του ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους προτείνει τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά τη συγκεκριμένη Κυριακή, καθώς η εφαρμογή του μέτρου στην πράξη αλλά και οι μελέτες του ΙΝΕΜΥ (Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών) έχουν αποδείξει ότι δεν προκύπτει κανένα όφελος ούτε για τις επιχειρήσεις, ούτε για τους καταναλωτές.

Εμπορικός δρόμος στο Άργος
Φωτό: Αρχείο

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα δώσουν μια ευκαιρία αφ’ ενός στους καταναλωτές να κάνουν τις απαραίτητες αγορές τους χωρίς να επιβαρύνουν δυσβάσταχτα τον οικογενιακό προϋπολογισμό και αφ’ ετέρου στην αγορά να πάρει μια ανάσα ειδικά μετά τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Αργολίδας συνιστούν στο καταναλωτικό κοινό να προτιμήσει τα τοπικά καταστήματα, ενισχύοντας έτσι τη ντόπια αγορά, αφού και εξαιρετική ποικιλία και ποιότητα προϊόντων υπάρχει αλλά και ασύγκριτα χαμηλές τιμές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis