home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρίπολη: Νέο σκοπευτήριο στην Αγία Τριάδα, στο Σεχί

Χώρος άσκησης για τους αθλητές της Σκοποβολής αλλά και διοργάνωσης αγώνων
Σκοπευτήριο Τρίπολη

Ένα νέο σκοπευτήριο για πυροβόλα όπλα δημιουργείται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στο Σεχί της Τρίπολης, μετά από παραχώρηση του πρώην Πεδίου Βολής, που έγινε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

skopeythrio 3
Φωτό: Δήμος Τρίπολης

Την περιοχή επισκέφθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ο οποίος τόνισε ότι το νέο σκοπευτήριο δημιουργείται με στόχο να διοργανώνονται αγώνες ή πρακτική άσκηση πυροβόλων όπλων.

“Είχαμε πει πριν λίγους μήνες για την πλήρη ανακατασκευή στο κλειστό χώρο του σκοπευτηρίου του Δήμου Τρίπολης, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν αγώνες πιστολιού και τυφεκίου. Την εβδομάδα πριν από την Άλωση, θα διοργανώσουμε αγώνες με πανελλήνια συμμετοχή, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της Άλωσης.

skopeythrio 4
Φωτό: Δήμος Τρίπολης

Εδώ, δημιουργούμε ένα νέο χώρο όπου θα μπορούν να κάνουν πρακτική άσκηση όσοι ασχολούνται με το άθλημα της Σκοποβολής και παράλληλα θα μας δοθεί η δυνατότητα να διοργανώνουμε αγώνες.

Στόχος είναι να έχουμε συνέχεια εκδηλώσεις που να φέρνουν κόσμο στην περιοχή μας. Αυτός ο χώρος θα δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε αγώνες και να έχουμε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα“, τόνισε ο κ. Τζιούμης.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, Ηλίας Κούρος μίλησε για μια ευχάριστη μέρα και υπογράμμισε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Η Τρίπολη αποκτά ένα νέο σκοπευτήριο για πυροβόλα όπλα φιλοδοξώντας αυτό να αποτελέσει πόλο έλξης αθλητών και όχι μόνον.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis