home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Προβλήματα της Πυροσβεστικής στη Νέα Επίδαυρο

Δεν έχουν ούτε μία βρύση και εγκαταστάσεις υγιεινής, ενώ δεν δουλεύει κανένα τηλέφωνο, ούτε καν τα κινητά - Ζητούν κάδο σκουπιδιών και στέγαστρο

Δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμα δύο χρόνια από τα εγκαίνια του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στη Νέα Επίδαυρο και απ’ ότι φαίνεται η λειτουργία του, έστω και αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που καλείται να προσφέρει υπηρεσίες, μόνο απρόσκοπτη δεν φαίνεται πως είναι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πυροσβέστες, δεν λειτουργεί εδώ και ένα μήνα το σταθερό τηλέφωνο και τα κινητά δεν πιάνουν εντός του κλιμακίου, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Επίσης δεν υπάρχει κάδος απορριμμάτων, στέγαστρο, ούτε μία βρύση και εγκαταστάσεις υγιεινής στο σημείο που σταθμεύει το πυροσβεστικό όχημα πάνω από το stork. Προϋποθέσεις απαραίτητες για τους πυροσβέστες που εργάζονται εκεί εκτεθειμένοι στους 40-42 βαθμούς.

Η επιστολή στο δήμαρχο

Για το θέμα αυτό το Σωματείο Πυροσβεστών Αργολίδας & Αρκαδίας απέστειλε επιστολή προς το δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι:

α) Το σταθερό τηλ του εποχικού κλιμακίου Νέας Επιδαύρου δεν λειτουργεί εδώ και ένα μήνα παρότι έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Επιδαύρου τηλεφωνικά δύο φορές καμιά ενέργεια δεν έχει γίνει έως σήμερα να αποκατασταθεί η βλάβη.

Το ότι δεν λειτουργεί το σταθερό τηλέφωνο σε συνδυασμό ότι και τα κινητά τηλ δεν πιάνουν εντός του κλιμακίου είναι όπως καταλαβαίνεται σοβαρότατο πρόβλημα κατά της βραδινές ώρες που βρίσκονται οι συνάδελφοι εκεί.

β) Έχουμε ενημερώσει τηλεφωνικά την υπεύθυνη καθαριότητας από την περσινή αντιπυρική περίοδο ώστε να τοποθετηθεί ένας κάδος απορριμμάτων εκεί που σταθμεύει το πυροσβεστικά όχημα (πάνω από το stork) αλλά τίποτα ακόμη.

Στο σημείο δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις υγιεινής για την ανάγκη των συναδέλφων, ούτε μία βρύση, καθώς και ένα σωστό στέγαστρο. Προϋποθέσεις απαραίτητες για τους συναδέλφους που εργάζονται εκεί εκτεθειμένοι στους 40-42 βαθμούς. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Επιστολή

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button