home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Κίος: Μία γεύση από το πολυβραβευµένο µυθιστόρηµα της Αγγελικής Δαρλάση «Το Αγόρι στο Θεωρείο»

Μια ιστορία, εµπνευσµένη από το πραγµατικό συµβάν της εγκατάστασης Μικρασιατών προσφύγων στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά, το 1922.
to agori sto theorio cover

Η Επιτροπή Μνήµης Νέας Κίου ∆ήµου Άργους Μυκηνών, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η ΚΕ∆ΑΜ, το βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, παρουσιάζουν το πολυβραβευµένο µυθιστόρηµα της Αγγελικής Δαρλάση «Το Αγόρι στο Θεωρείο».

Μια ιστορία, εµπνευσµένη από το πραγµατικό συµβάν της εγκατάστασης Μικρασιατών προσφύγων στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά, το 1922. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η ίδια η συγγραφέας Αγγελική ∆αρλάση, που θα απαντήσει και σε ερωτήσεις του κοινού. Θα µιλήσει επίσης για το βιβλίο η φιλόλογος Σοφία Πανταζή, ενώ αποσπάσµατα θα διαβάσει η φιλόλογος Εύα Γιαγκιόζη.

Εκδήλωση Νέα Κίος

Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 8.30 µ.µ., στην πλατεία ∆ηµάρχου Κατριλιώτη, σε χώρο ανάµεσα στα graffiti που δηµιουργήθηκαν πρόσφατα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε µικρούς και µεγάλους και η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα ακολουθήσει εικαστικό εργαστήριο για παιδιά, µε τον εικαστικό ∆ηµήτρη Παπαχρήστο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis