home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Άργος: Κανένα πρόβλημα στο Δήμο με το νερό δηλώνει ο Δημήτρης Καμπόσος

"Έχουμε ήδη 4 επεξεργαστές στον Ανάβαλο και προμηθευόμαστε το μισό νερό που χρειάζεται η πόλη"

Απαντήσεις στο γιατί δεν προχώρησε το θέμα του Αναβάλου, μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έδωσε σήμερα με συνέντευξή του ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, μετά τα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο και την κόντρα που ξέσπασε με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιάννη Μαλτέζο.

Ο κ. Καμπόσος ανέφερε ότι ο Δήμος Άργους-Μυκηνών έχει ήδη 4 επεξεργαστές στον Ανάβαλο, μέσω του Προγράμματος “Φιλόδημος”, οι οποίοι εξασφαλίζουν για το Δήμο τη μισή από την αναγκαία για χρήση ποσότητα.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών τόνισε πως δεν προχώρησε με το έργο της Περιφέρειας καθώς ενημερώθηκε ότι τα έξοδα της ΔΕΗ θα πληρώνονταν από κοινού με το Δήμο Ναυπλιέων, γεγονός που τον απέτρεψε, καθώς ο Δήμος Ναυπλιέων ήδη έχει υπέρογκα χρέη στη ΔΕΗ.

“Στήριξα τον κ. Νίκα αλλά δεν θα επιτρέψω σε άτομα της Περιφέρειας να βάλουν κατά του Δήμου Άργους-Μυκηνών”, τόνισε ο Δημήτρης Καμπόσος, προσθέτοντας, “τα έργα μας είναι εδώ, τα υπόλοιπα της “συνέντευξης” είναι πολιτικαντισμοί με άλλα κίνητρα”.

Στην ίδια συνέντευξη ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο θέμα των ενοικίων καταστημάτων, παραδεχόμενος ότι είναι ακριβά, καθώς η πόλη “δεν είναι πεθαμένη, αλλά έχει αξία”.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Δημήτρη Καμπόσου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Μην λέτε ότι δεν υπάρχει προβλημα νερου στο Δήμο ..ειναι μεγάλο ψέμα.. στο χωριό μπορσα μετά τις 6 το απόγευμα δε υπάρχει νερό ούτε να πλυνουνε τα χέρια μας. Και τώρα τους καλοκαιρινους μήνες το πρόβλημα είναι τεράστιο. Αδιαφορία τεράστια από το δήμο.. ο πρόεδρος όσο και να φωνάζει δεν γίνεται τίποτα. Ασχοληθείτε και λιγο με τα χωρια του δήμου κύριοι τοπικοί “αρχοντες”, όχι μόνο γύρω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου

Διαβάστε ακόμα

Back to top button