home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Την ώρα που έσβηναν τη φωτιά τους έκλεβαν

Οι πυροσβέστες είχαν πάει για να σβήσουν πυρκαγιά στην Καρακάξα Νέας Κίου και γυρνώντας στο όχημα βρήκαν τα πράγματά τους κλεμμένα.
Πυροσβεστική

Την ώρα που πυροσβέστες έδιναν μάχη για να σβήσουν τη φωτιά, κάποιοι τους έκλεψαν προσωπικά και υπηρεσιακά αντικείμενα. Το περιστατικό συνέβη στην Αργολίδα και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις πυροσβέστες έφτασαν στην περιοχή Καρακάξα της Νέας Κίου για να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο σημείο, κοντά σε καταυλισμό Ρομά.

Την ώρα που έδιναν μάχη με τις φλόγες, άγνωστοι μπήκαν στο ένα πυροσβεστικό όχημα και τους έκλεψαν τις τσάντες τους, τα πορτοφόλια τους και άλλα προσωπικά αλλά και υπηρεσιακά αντικείμενά τους, όπως το υπηρεσιακό VHF, το υπηρεσιακό κράνος και άλλα.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, οι πυροσβέστες μπήκαν στα οχήματά τους για να φύγουν και τότε αντιλήφθηκαν ότι έλειπαν τα προσωπικά και υπηρεσιακά τους αντικείμενα.

H αστυνομία ενημερώθηκε και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πυροσβέστες από την Πελοπόννησο πάνε σε καταυλισμούς Ρομά και πέφτουν θύματα κλοπής ή και επιθέσεων με πέτρες και άλλα αντικείμενα. Ουκ ολίγες φορές κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis