home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΠελοπόννησοςFeatured

Πελοπόννησος: Ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη την Περιφέρεια

77 συλλήψεις μετά από ελέγχους σε 1.123 άτομα και 732 οχήματα

Ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τις 16 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 1.123 άτομα, καθώς και σε 732 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν 124 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 77 άτομα.

Έκλεψε στον Πειραιά όταν ήταν ανήλικη και την έπιασαν στο Ναύπλιο στα 26 της
Φωτογραφία αρχείου

Αναλυτικά:

Στην Αργολίδα συνελήφθησαν 4 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 2 άτομα για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, 9 άτομα  για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και 7 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Αρκαδία, 1 άτομο για ναρκωτικά, 3 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 1 άτομο για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, 4 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 2 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Κορινθία, 1 άτομο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και για παράβαση της νομοθεσίας περί Προστασίας του Περιβάλλοντος, 2 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 2 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη Λακωνία, 4 άτομα για ναρκωτικά, 5 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 7 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία ής
τους.

Στη Μεσσηνία, 3 άτομα για ναρκωτικά, 2 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 5 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 13 άτομα που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες 308 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:
40 μέτρα καλωδίου, στην Αργολίδα, 6 δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης, στην Αρκαδία, μικροποσότητες κάνναβης, στη Λακωνία, τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, 10 ναρκωτικά δισκία και σύριγγα με εναιώρημα ηρωίνης, στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και τηνκαταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button