home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορινθία: Με το Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως του Αγίου Αποστόλου Παύλου τιμήθηκε ο Π. Νίκας

Η Ιερά Μητρόπολη Κορινθίας τίμησε τον περιφερειάρχη για τη συνδρομή του στην ολοκλήρωση σημαντικών κτηριακών έργων
Νίκας Βράβευση Μητρόπολη Κορίνθου 1

Με το Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως του Αγίου Αποστόλου Παύλου, τίμησε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, μετά το πέρας της πολυαρχιερατικής θείας λειτουργίας στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, στην Κόρινθο, με την οποία κορυφώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις “Παύλεια 2022”, προς τιμήν του πολιούχου της Κορίνθου Αποστόλου Παύλου.

Νίκας Βράβευση Μητρόπολη Κορίνθου 2
Φωτό: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συγκεκριμένα, μετά την θεία λειτουργία, ο μητροπολίτης Διονύσιος απένειμε στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα το Ανώτερο Παράσημο της Μητρόπολης Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους και συγκεκριμένα τον χρυσό Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως του Αγίου Αποστόλου Παύλου, αναγορεύοντας παράλληλα τον Π. Νίκα σε Μεγάλο Ευεργέτη της Μητρόπολης Κορίνθου.

Ο περιφερειάρχης τιμήθηκε, όπως ανακοίνωσε ο ιεράρχης, για τη σημαντική βοήθεια και συνδρομή του στην ολοκλήρωση ή την ανακαίνιση σημαντικών κτηριακών έργων της Μητρόπολης, καθώς και για τη συνδρομή του στο πνευματικό της έργο με την έκδοση βιβλίων.

Νίκας Βράβευση Μητρόπολη Κορίνθου ΄3
Φωτό: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ως “βράβευση συνολικά της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Εκκλησία, την τροφό και μάνα του Γένους”, δήλωσε ότι εκλαμβάνει την τιμή προς το πρόσωπό του ο Π. Νίκας, εκφράζοντας παράλληλα χαρά, ικανοποίηση, αλλά και εκτίμηση για τη βράβευση με το χρυσό Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως του Αγίου Αποστόλου Παύλου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis