home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ανησυχίες Κωστούρου για εθνικά θέματα

Πώς σχολίασε ο δήμαρχος Ναυπλιέων το χθεσινό Κρητικό αντάμωμα.
Κωστούρος Κρητικό Αντάμωμα

Τις ανησυχίες του για Εθνικά θέματα εκφράζει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με αφορμή το χθεσινό Κρητικό Αντάμωμα στο Ναύπλιο. Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «οι εποχές που ζούμε και που διανύουμε δεν είναι αθώες. Από την Κρήτη ως το Διδυμότειχο και από το Καστελόριζο ως τα Γιάννενα θα πρέπει ως έθνος να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται».

Σχολιάζοντας τη μουσικοχορευτική εκδήλωση που έφερε άρωμα Κρήτης στην Αργολική πρωτεύουσα, ανέφερε:

«Χίλια καλώς εσμίξαμε. Με ιδιαίτερη τιμή υποδεχθήκαμε στο Ναύπλιο το μεγάλο Κρητικό Αντάμωμα. Μια εκδήλωση που πέρα από τον εορταστικό της χαρακτήρα και τις υπέροχες στιγμές χαράς και κεφιού που μας χάρισε μας υπενθύμισε κιόλας την τεράστια παράδοση, τις ρίζες μας και την κοινή μας μνήμη. Αξίες ζωής που μας δείχνουν τον δρόμο για το πως θα πρέπει να πορευτούμε στο μέλλον. Το δρόμο της ενότητας και της συλλογικής συνείδησης».

«Για το Δήμο Ναυπλιέων η Κρήτη στην πορεία των χρόνων αποτελεί τόπο με άρρηκτους δεσμούς φιλίας και αδελφοσύνης. Μια πορεία που συνεχίζεται μέσα από τις αδελφοποιήσεις που έχουν γίνει με πολλές περιοχές της», κατέληξε ο δήμαρχος Ναυπλιέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis