home design 800x400

Ναύπλιο: Ανοίγει τις πύλες του το 20ό Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων στο μεγαλύτερο Περιφερειακό επιστημονικό γεγονός

Ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, τις πύλες του στο Ναύπλιο το 20ό Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο και το μεγαλύτερο Περιφερειακό επιστημονικό γεγονός επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας.

Το φετινό συνέδριο με θέμα «Όταν η γνώση του χθες συναντά τις υποσχέσεις του αύριο» φέρει τη σφραγίδα του προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, Δημήτρη Παπαδημόπουλου, ως προέδρου της οργανωτικής επιτροπής και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο από πλευράς συμμετοχών.

Το συντονισμό του επιστημονικού μέρους έχει αναλάβει ο Δρ Ιωάννης Μελακόπουλος ενώ συμμέτοχοι, πέραν του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, είναι όλοι οι οδοντιατρικοί σύλλογοι της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Φωτό: Αρχείο

Τα μέλη της οδοντιατρικής κοινότητας της Πελοποννήσου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον κλάδο τους, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να προσεγγίσουν τις νέες τεχνολογίες, στα πλαίσια της έκθεσης που συνοδεύει το συνέδριο.

Παράλληλα, στο περιθώριο του συνεδρίου θα ξεναγηθούν στη γραφική Παλαιά Πόλη του Ναυπλίου και θα γνωρίσουν την ιστορία της ενώ θα συμμετασχουν και στις πολιτιστικές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί με αφορμή το συνέδριο.

«Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι σύνεδροι να συμμετάσχουν σε ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα περιφερειακά συνέδρια», δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Οδοντιατρικό Βήμα» ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος.

Φώτο: dentalalert.gr/Αρχείο

Το Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο έχει πλέον γίνει θεσμός και μετά από δυο χρόνια αναμονής οι οδοντίατροι θα συμμετάσχουν σε μια, στην κυριολεξία, επιστημονική γιορτή.

«Κατά την περίοδο των δύο τελευταίων ετών οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας Covid-19 μας ανάγκασαν να οδηγηθούμε στις διαδικτυακές εκπαιδευτικές δράσεις. Αυτές οι δράσεις ήταν μια λύση ανάγκης, κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον για επιστημονική ενημέρωση, καθώς και την μεταξύ μας επαφή, μάς έδειξαν όμως και πόσο σημαντική, αναγκαία και απαραίτητη είναι η διεξαγωγή εκδηλώσεων-συνεδρίων με φυσική παρουσία. Μετά από δύο χρόνια φυσικής «στέρησης» λοιπόν, το 20ό Παμπελοποννησιακό συνέδριο με την αρτιότητα του επιστημονικού του προγράμματος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς συνέδρους», τόνισε στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.

Το 20ό Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο ανοίγει λοιπόν τις πύλες του σήμερα στο Ναύπλιο, φιλοδοξώντας να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και από πλευράς επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Σχόλια

Exit mobile version