home design 800x400
home design 1170Χ320

Τρίπολη: Στο Υπουργείο Εσωτερικών ο δήμαρχος για τα έργα στο Δήμο

Κ. Τζιούμης: «Εντοπίζουμε και αξιοποιούμε χρηματοδοτικά εργαλεία για το καλό των δημοτών»
Τζιούμης Πέτσας 1

Στο Υπουργείο Εσωτερικών βρέθηκε χθες, Τετάρτη 22 Ιουνίου, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, προκειμένου να συναντηθεί με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν οι προτάσεις του Δήμου που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» καθώς και η πορεία των ήδη ενταγμένων έργων.

Παράλληλα, τέθηκαν στον τραπέζι οι νέες εντάξεις έργων από τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί και αφορούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολικές μονάδες, έργα ύδρευσης κ.α.

Τζιούμης Πέτσας
Φωτό: Δήμος Τρίπολης

«Προσπαθούμε πάντα να εντοπίζουμε και να αξιοποιούμε χρηματοδοτικά εργαλεία για το καλό των δημοτών μας», δήλωσε ο Κώστας Τζιούμης ανακοινώνοντας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης προετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις και στις νέες προσκλήσεις του Υπουργείου, που ακολουθούν, για τη χρηματοδότηση έργων.

«Ήδη, υλοποιούνται σημαντικές υποδομές και έργα στον Δήμο Τρίπολης, μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»», κατέληξε ο δήμαρχος.

Η συνεργασία με το Στέλιο Πέτσα στο Υπουργείο Εσωτερικών ήταν εποικοδομητική, σύμφωνα με το δήμαρχο Τρίπολης, και προοιωνίζει σημαντικά έργα στο Δήμο, που αναμένεται να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis