home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Όλα τα μηνύματα σαν τα αστέρια στη γη

Προβολή ταινίας από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας «Ελπίδα ζωής»

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Όλα τα μηνύματα σαν τα αστέρια στη γη
σαν τα αστέρια στη γη

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας «Ελπίδα ζωής» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, θα προβάλει την ταινία «Σαν αστέρια στη γη» στο Θερινό Κινηματογράφο CineValia στο Άργος την Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 9μμ, με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για μια ταινία που καθηλώνει και αλλάζει τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης θίγοντας θέματα ευαισθησίας σχετικά με τη διαφορετικότητα και το σχολικό εκφοβισμό.

Πρωταγωνιστές ο οκτάχρονος Ishaan, ένα παιδί ιδιαίτερα ζωηρό και ο καθηγητής των εικαστικών που βάζει στόχο να βοηθήσει το μικρούλη να ακολουθήσει τα όνειρά του και να βρει σκοπό στη ζωή του.

Η ταινία εστιάζει στον ενθουσιασμό του εκπαιδευτικού ο οποίος αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους μαθητές του. Μαζί θα ανακαλύψουν ένα κόσμο όπου η διαφορετικότητα δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί σε πλεονέκτημα.

Κάθε μήνυμα της ταινίας θα είναι ένα μάθημα για όλους.

Όλα τα μηνύματα σαν τα αστέρια στη γη, θα παρουσιάσει το Κέντρο “Ελπίδα ζωής” την Τετάρτη 29 Ιουνίου, το απόγευμα 6.30μμ-9μμ σε εκδήλωση στην Παιδική Χαρά της πλατείας Αγίου Πέτρου Άργους.

elpida zwhs afisa

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis