home design 800x400

Πού γευμάτισε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Ναύπλιο – Οι βόλτες στην παλιά πόλη και ο αγώνας χάντμπολ

Ο γνωστός τραγουδιστής απόλαυσε το πέρασμά του από την Αργολική πρωτεύουσα.

Στο αγαπημένο Ναύπλιο βρίσκεται από χθες Δευτέρα 20 Ιουνίου ο Γιώργος Τσαλίκης και δεν παρέλειψε να κάνει τις βόλτες του με την παρέα του στην παραλία και τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης.

Εκεί, μεταξύ άλλων, επέλεξε να γευματίσει στην παραδοσιακή ταβέρνα της Σταϊκοπούλου «Ο Βασίλης», όπου φωτογραφήθηκε με το προσωπικό.

Κατά την παραμονή του στην Αργολίδα παρακολούθησε αγώνα Χάντμπολ παίδων, όπως φαίνεται και από τα stories που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Screenshot από Instagram

Το πέρασμα του γνωστού τραγουδιστή από την Αργολική πρωτεύουσα φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους περαστικούς, με τον ίδιο να φαίνεται να το απολαμβάνει ανεβάζοντας αρκετά stories για να δείξει πόσο καλά περνάει.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, η ιατρική και οι μεγάλες του αγάπες

Στη Στυλίδα στις 25/10/1975 γεννήθηκε ο Έλληνας τραγουδιστής του οποίου η ενασχόλησή του με την μουσική άρχισε σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς μάθαινε κιθάρα. Ωστόσο, παράλληλα με το τραγούδι, ήθελε να γίνει και γιατρός.

Πραγματοποίησε ιατρικές σπουδές στην Ρουμανία, ωστόσο κατά την παραμονή του εκεί, άρχισε να σκέφτεται σοβαρά να γίνει τραγουδιστής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι κατά την διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου με φίλους σε ένα ελληνικό κέντρο διασκέδασης, ο Γιώργος Τσαλίκης πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει, εκπλήσσοντας όλους τους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού που ξεσηκώθηκαν στο άκουσμα της φωνής του. Έκτοτε, δεν άφησε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Αφού ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Ρουμανία, επιστρέφει το 1998 στην Ελλάδα και αμέσως κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο ¨Γενικώς” και σε συνεργασία με τον Πάνο Φαλάρα της Sony. Σήμερα, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του, στο είδος του.

Τον Οκτώβριο του 2002 ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα Δημητροπούλου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων του στη Ρουμανία και ακόμα είναι πολύ ερωτευμένο. Ο έγγαμος βίος τους ταιριάζει πολύ, αφού και οι δύο λάμπουν από ευτυχία. Τα τρία παιδιά τους, Βασίλης, Χάρης, Άγγελος, είναι ότι πολυτιμότερο έχουν.

Το εξοχικό στην Αρκαδία

Μπορεί το ζευγάρι με τα παιδιά του να ταξιδεύει τόσο σε προορισμούς στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχουν όμως έναν σταθερό προορισμό στην ορεινή Αρκαδία. Εκεί ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα διαθέτουν τον επίγειο παράδεισο του, μια εξοχική κατοικία μούρλια.

Είναι το ησυχαστήριο τους κι εκεί οπού η οικογένεια περνά μοναδικές στιγμές μακριά από πολυκοσμία και εξόδους.

Όπως σε κάθε παραδοσιακό χωριό, έτσι και σε αυτό στα σπίτια κυριαρχεί το ξύλο και τα πιο ιδιαίτερα έπιπλα με λεπτομέρειες απίθανες και διακοσμητικά που δεν θα δεις αλλού.

Σχόλια

Exit mobile version