home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύργος: Συγκινημένος ο Θύμιος μετά τη συνάντηση με το δήμαρχο – Οι πρώτες του δηλώσεις (Βίντεο)

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά σε όλα και στην υγεία μου» είπε συναισθηματικά φορτισμένος ο Θύμιος Μπουγάς
Θύμιος Μπουγάς

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά σε όλα και στην υγεία μου» είπε συναισθηματικά φορτισμένος ο Θύμιος Μπουγάς κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο. Μάλιστα, ο Θύμιος είπε πως δεν γνώριζε ότι τον έψαχναν στα κανάλια και από την ημέρα που εξαφανίστηκε ήταν στον Πύργο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο Θύμιος σημείωσε πως δεν γνώριζε για τις έρευνες που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στον Πύργο και συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά του, αγνοώντας το «θρίλερ» γύρω από την υπόθεση εξαφάνισής του.

Ο Θύμιος Μπουγάς συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, παρουσία του αντιδημάρχου πρόνοιας Ανδρέα Βγενόπουλου. Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Θύμιο πως «δεν πρόκειται να τον ξαναπειράξει» και του είπε πως έχει την στήριξη και την αγάπη όλης της Ελλάδας.

«Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο»

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Πύργου, ο 39χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έφυγε ποτέ από τον Πύργο και πως κάθε βράδυ γυρνούσε σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως άλλωστε συνήθιζε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το καθοριστικό τηλεφώνημα που έκανε πολίτης στους αστυνομικούς της ασφάλειας, λέγοντας ότι είδε τον Θύμιο Μπουγά τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου να ψάχνει τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Αυτή η πληροφορία κρίθηκε ως βάσιμη και φαίνεται πως σήμανε συναγερμό στην Δ.Α. Ηλείας και λίγες ώρες αργότερα η Υ.Α. Πύργου και η ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση λίγο πριν τις επτά το απόγευμα σε ακατοίκητο οίκημα στην οδό Σωκράτους όπου εντόπισαν τον Θύμιο Μπουγά, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε από την παρουσία των αστυνομικών στον χώρο που διέμενε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis