home design 800x400
home design 1170Χ320

Έσπασε τα ρολόγια ο Απόστολος Χρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της Βουδαπέστης

Με αξιώσεις για χρυσό μετάλλιο στον τελικό της Δευτέρας
Απόστολος Χρήστου Βουδαπέστη

Έσπασε τα ρολόγια ο Απόστολος Χρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της Βουδαπέστης, συντρίβοντας το ρεκόρ αγώνων και το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μ. ύπτιο, με χρόνο 52.09.

Ο έλληνας πρωταθλητής μάγεψε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος , κατακτώντας την πρώτη θέση στη σειρά του και σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο από όλους τους συμμετέχοντες, και βάζει πλώρη με αξιώσεις για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό της Δευτέρας 20 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ.

https://www.youtube.com/watch?v=8JtSYSB61fE&ab_channel=SWIMMINGNOW

«Πλέον, θέλω να βρεθώ στο βάθρο. Δεν περίμενα ότι θα πάω τόσο καλά. Είχα στόχο βεβαίως τον τελικό, αλλά αυτός ο χρόνος είναι κάτι το φανταστικό. Η κούρσα μου ήταν απίστευτη. Δεν το πιστεύω πως σημείωσα τέτοια επίδοση. Στον τελικό βεβαίως και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και πλέον, θέλω το βάθρο. Ο Παναγιώτης Βελέντζας μου είπε να ανέβω στο δεύτερο μισό της κούρσας. Πέρασα σε πολύ καλό χρόνο στα 50μ. και μετά τα έδωσα όλα. Το 52.09 μου δίνει τρομερή ώθηση για τον τελικό. Είναι απίστευτο πόσο πολύ κατέβασα το ρεκόρ αγώνων, δεν το πιστεύω», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα του ο Απόστολος Χρήστου.

capture 14
Φωτό: youtube

Ο κολυμβητής μας, που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ταυτόχρονα δημιούργησε προσδοκίες για την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της Βουδαπέστης για τη χώρα μας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis