home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κοινωνία

Αργολίδα: Στο Ναύπλιο οι εξετάσεις για το κρατικό πιστοποιητικό πληροφορικής

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και θα διαρκέσουν για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι έως και αύριο Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 23.59 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων στις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής εξεταστικής περιόδου 2022. Στην Αργολίδα οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο 1ο Λύκειο Ναυπλίου.

Οι Εξετάσεις θα διενεργηθούν για την πιστοποίηση της γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου, όπως αυτά ορίζονται ως πρόσθετα προσόντα στο άρθρο 27 του π.δ. 50/2001 (Α΄ 39), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και θα διαρκέσουν για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί προκειμένου να εξεταστούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι στις περιοχές με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου σχολ. έτους 2018-2019 που ολοκλήρωσαν το πιλοτικό πρόγραμμα της 211455/Δ2/6-12-2018 απόφασης ΥΠΕΘ. Οι μαθητές συμμετέχουν δωρεάν στις εξετάσεις.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://kppmis.cti.gr/kppmis/ για να αποκτήσουν κωδικό πρόσβασης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button