home design

Αργολίδα: Οι The Callas παρουσιάζουν το Love Solidarity Death στη Θερμησία

Στις 21 Ιουνίου, στο θερινό ηλιοστάσιο, οι The Callas, ο Άρης και ο Λάκης Ιωνάς, μας μεταφέρουν στο σύμπαν του L.S.D.

Στις 21 Ιουνίου, στο θερινό ηλιοστάσιο, οι The Callas, ο Άρης και ο Λάκης Ιωνάς, μας μεταφέρουν στο σύμπαν του Love Solidarity Death (L.S.D.) – In anticipation, από τις 12 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα, στο αγρόκτημα και εργαστήριό τους στη Θερμησία της Πελοποννήσου, στην Αργολίδα, ένα μικρό χωριό στην απέναντι ακτή από την Ύδρα, δίπλα στην Ερμιόνη.

20 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση των The Callas, το Love Solidarity Death (L.S.D.), σε επιμέλεια της Νάντιας Αργυροπούλου, εμφανίζεται ως μια «ανάδυση κβαντικής τάξης» στο αγρόκτημα των αδερφών Ιωνά στη Θερμησία, ενώ η μέρα χαρακτηρίζεται «σε προσμονή» (In anticipation) καθώς προοιωνίζεται η ατομική τους έκθεση σε ανάθεση και παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, στις αρχές του 2023 στον εκθεσιακό χώρο -1 της Στέγης.

Με νέα έργα των The Callas, περφόρμανς και live μουσικές, αλλά και με φαγητό, περίπατο και μπάνιο, οι συμμετέχοντες «θα συγκεντρωθούν στο απόκεντρο της θερινής καλλιτεχνικής έξαρσης και θα αναμοχλεύσουν τα ετερογενή υλικά και άυλα που συστήνουν το L.S.D. – τη ριζοσπαστική παιδαγωγική της αλληλεγγύης, τη σπάταλη εκδοχή της αγάπης, τη θραυσματική, μεταμορφική ψυχεδέλεια του θανάτου. Εξωαστική, επαρχιακή, ελευθεριακά συμμετοχική, συμβιωτική, αγροτοοικονομική, αυτοσχεδιαστική και ενεργειακά αυτόνομη, η 21η Ιουνίου στη Θερμησία συγκροτείται από όσους εμφανιστούν με κάποιον τρόπο και κάποιο ρίσκο, για να μοιραστούν την α/προσδιοριστία που διέπει κάθε τοπολογία, συμπλέκει κάθε διαδρομή και ανησυχεί κάθε πρόβλεψη».

LIVE PERFORMANCES

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τρίτη 21 Ιουνίου, (12 μεσημέρι με 12 τα μεσάνυχτα).

Callas Farm/ Lab στη Θερμησία Πελοποννήσου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version