banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Προσοχή! Πού απαγορεύουν το αγκυροβόλιο σκαφών στο Τολό

Τι προβλέπει η απόφαση του λιμεναρχείου Ναυπλίου

Με απόφαση του Λιμενάρχη Ναυπλίου, Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου απαγορεύεται η αγκυροβολία σκαφών σε τμήμα της θαλάσσιας περιοχής στο Τολό Αργολίδας.

Αναλυτικά:

1.- Απαγορεύεται η αγκυροβολία των μηχανοκίνητων και των κωπήλατων σκαφών σε απόσταση μικρότερη των εκατό (100) μέτρων από την ακτογραμμή, από το λιμένα Τολού (ερυθρός φανός) έως και του σημείου έμπροσθεν της οικίας “ΚΑΟΥΣΗ” (Δυτικό Άκρο παραλίας “Ψιλή Άμμος”) με στίγμα στο Θαλάσσιο χώρο φ: 37° 3132,79″‘ Β και λ: 022° 51″ 54,81′” Α.

2.- Απαγορεύεται η αγκυροβολία των μηχανοκίνητων και των κωπήλατων σκαφών σε απόσταση μικρότερη των διακοσίων (200) μέτρων από την ακτογραμμή, από το σημείο έμπροσθεν της οικίας “ΚΑΟΥΣΗ” (Δυτικό Άκρο παραλίας “Ψιλή Άμμος”) έως και τη Θαλάσσια περιοχή “ΚΑΣΤΡΑΚΙ” Τολού, με στίγμα στο θαλάσσιο χώρο φ: 37° 3134,67″ Β και λ: 022° 52′ 24,75″ Α.

3.- Από τις απαγορεύσεις των ανωτέρω παραγράφων (1) και (2) της παρούσας, εξαιρούνται τα εκμισθούμενα με τις διατάξεις του υπ. αριθμ. 20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα (ΦΕΚ Β” 444/1999), σκάφη.

4.- Η παρούσα απόφαση ισχύει από 06-06-2022 έως και την 30-09-2022.

5.- Να καταχωρηθεί στο βιβλίο Αποφάσεων Λιμενάρχη, να αναρτηθεί στο διαδίκτυο (ΔΙΑΥΓΕΙΑ) και να κοινοποιηθεί για εκτέλεση.

6.- Κάθε προγενέστερη απόφαση που ρυθμίζει το ίδιο αντικείμενο στην εν θέματι Θαλάσσια περιοχή καταργείται.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis