home design 800x400
home design 1170Χ320

Πελοπόννησος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στην Ε.Ο. Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και στον κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη

Σύνδεση του αυτοκινητόδρομου προς το κέντρο της Καλαμάτας μέσω του κυκλικού κόμβου Σπάρτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και στον κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη έχουν προγραμματιστεί από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου και από την Πέμπτη 23 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, λόγω έργων συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία στην περιοχή του σκεπαστού του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Οι ρυθμίσεις, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν τη χιλιομετρική θέση 239,5 (Ανισόπεδος Κόμβος Καλαμάτας).

Ειδικότερα:

-Από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του Ανισόπεδου Κόμβου Καλαμάτας, η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά ενώ η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

-Από την Πέμπτη 23 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του Ανισόπεδου Κόμβου Καλαμάτας, η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά ενώ η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και τα μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis