home design

Οι φωτογραφίες που διάλεξε η Κεραμέως από την περιοδεία στην Αργολίδα

«Η Αργολίδα αναβαθμίζεται, με την ανάδειξη και αξιοποίηση των θησαυρών της, μέσα από σύγχρονες, βελτιωμένες υποδομές», δήλωσε η Υπουργός

Επίσκεψη στην Αργολίδα με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, το βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη, τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου και τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Τάσο Γαϊτάνη, πραγματοποίησε χθες η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις στιγμές που έζησε στα Φίχτια και το Ναύπλιο, διαλέγοντας κάποιες φωτογραφίες από την περιοδεία της στο νομό.

Πού αλλού πήγε η Υπουργός εκτός από σχολεία

Η επίσκεψη της Υπουργού πραγματοποιήθηκε υπό την οργάνωση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Παναγιώτη Ζαχαριά στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιούνται από κυβερνητικά κλιμάκια σε όλη τη χώρα.

Η κ. Κεραμέως με τη συνοδεία της, εκτός από σχολεία, επισκέφθηκαν έργα αποκατάστασης, ιστορικά μνημεία, καίριες υποδομές και σχεδιαζόμενο πολυχώρο πολιτισμού (Τριανόν).

Τα είπαν οι Νεοδημοκράτες μεταξύ τους

Με κλειστή συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο «Αμαλία», ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η περιοδεία της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνάντηση με μέλη και στελέχη της ΝΔ έγινε σε χαλαρό κλίμα και συζητήθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν το κόμμα και την επόμενη μέρα της παράταξης.

Στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε εκφράστηκε αισιοδοξία για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας.

Νίκη Κεραμέως: Η Αργολίδα αναβαθμίζεται

«Η Αργολίδα αναβαθμίζεται, με την ανάδειξη και αξιοποίηση των θησαυρών της, μέσα από σύγχρονες, βελτιωμένες υποδομές, στη βάση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης», δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο περιθώριο της χθεσινής επίσκεψής της στο νομό.

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει σταθερά το μεταρρυθμιστικό της έργο σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας αναπτυξιακά άλματα σε όλους τους τομείς», καταλήγει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version