home design 800x400

Καλαμάτα: Στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

Συναντήσεις με δημάρχους και πολίτες στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για το νεο ΕΣΠΑ

Στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια του διήμερου Αναπτυξιακού Συνεδρίου για το νέο ΕΣΠΑ, που πραγματοποιείται στην Καλαμάτα σήμερα και αύριο.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να προσγειωθεί λίγο μετά τις 9 το πρωί στο διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας, όπου θα συναντηθεί με την αερολιμενάρχη Ακριβή Βλάχου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα του αεροδρομίου και τις πτήσεις από και προς αυτό.  

Φωτό: fb/Kyriakos Mitsotakis

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Μεσσήνη, όπου θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο με το δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και γύρω στις 10 το πρωί θα περπατήσει στους δρόμους της πόλης για να καταλήξει στην πλατεία Ιωάννη Αλευρά , όπου θα συνομιλήσει με πολίτες.

Στις 11 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, όπου θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στο Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ.

Μετά τη λήξη των πρωινών ομιλιών στο Μέγαρο Χορού ο πρωθυπουργός θα περιοδεύσει στη 1.30 το μεσημέρι στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, όπου θα έχει συναντήσεις με πολίτες, ενώ αργότερα θα βρεθεί στο Δημαρχείο της πόλης, προκειμένου να συναντηθεί με το δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και αυτοδιοικητικά στελέχη, λίγο πριν την αναχώρησή του για την Αθήνα.

Φωτό: fb/Kyriakos Mitsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς και άλλα κορυφαία στελέχη της κυβερνήσης επισκέπτονται την Καλαμάτα, συνδυάζοντας την παρουσία τους στο Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ με τις εξορμήσεις που έχουν προγραμματιστεί σε όλη την επικράτεια, με ορίζοντα το ερχόμενο φθινόπωρο, οπότε και δεν αποκλείεται να στηθούν οι εθνικές κάλπες.  

Σχόλια

Exit mobile version