home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Europe Direct Πελοπόννησος σας καλεί να δείξετε τη μαγεία της φιλίας

Παιδικός Νεανικός Διαγωνισμός: Αν είσαι 5-15 ετών μπορείς να στείλεις μια ζωγραφιά ή μια φωτογραφία που να απεικονίζει τη φιλία
Η Μαγεία της Φιλίας

Με καλοκαιρινή και γιορτινή διάθεση το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος σας καλεί να συμμετέχετε στον διαγωνισμό που διοργανώνει με θέμα «Η Μαγεία της Φιλίας». Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, έχεις φωτογραφική μηχανή ή κινητό; Γίνε καλλιτέχνης για τον φίλο σου και μπες στον διαγωνισμό για να διασκεδάσεις και να κερδίσεις.

Αν είσαι 5-15 ετών μπορείς να στείλεις μια ζωγραφιά ή μια φωτογραφία που να απεικονίζει τη φιλία-την αρετή που βασίζεται στο ενδιαφέρον, τη φροντίδα, τη χαρά, τη διασκέδαση, το γέλιο, το παιχνίδι, τη σκανταλιά αλλά και τη συμπαράσταση και τη στήριξη, που μας προσφέρει ο φίλος μας.

Η Μαγεία της Φιλίας

Το Europe Direct περιμένει τις καλλιτεχνικές σας εμπνεύσεις στο [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 25.7.2022.

Οι 2 νικητές, ένας με το σχέδιό του και ένας με τη φωτογραφία του, θα επιλεχθούν τυχαία από ηλεκτρονική κλήρωση το Σάββατο 30 Ιουλίου, Παγκόσμια Ημέρα της Φιλίας και θα λάβουν ένα συλλεκτικό άλμπουμ με όλες τις συμμετοχές.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στις συμμετοχές μέσω του ψηφιακού άλμπουμ που θα διαμορφωθεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του EUROPE DIRECT Πελοπόννησος. Η δράση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis