home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Απαλλοτριώσεις για τους δρόμους Νέα Τίρυνθα – Αγία Ελεούσα και Λευκάκια – Δρέπανο. Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες

Η συνάντηση των ενδιαφερόμενων ιδιοκτητών με τους μελετητές, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Αργολίδας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να προβεί σε διορθώσεις των κτηματολογικών στοιχείων των απαλλοτριώσεων για την κατασκευή των έργων «Νέα χάραξη Ν. Τίρυνθα-Αγ. Ελεούσα» (ΦΕΚ 36 ΑΑΠ/05-10-2006) και «Βελτίωση οδικού άξονα Λευκάκια-Δρέπανο» (ΦΕΚ 125 ΑΑΠ/12-04-2013), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες για την υπόδειξη των ορίων των ιδιοκτησιών τους και για την προσκόμιση στοιχείων σχετικά με τα εμπράγματα δικαιώματά τους (συμβόλαια, τοπογραφικά διαγράμματα, κτηματολογικά και κτηματογραφικά αποσπάσματα του Εθνικού Κτηματολογίου κτλ).

Η συνάντηση των ενδιαφερόμενων ιδιοκτητών με τους μελετητές της διόρθωσης των κτηματολογικών στοιχείων των ανωτέρω έργων, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας (ισόγειο του κτιρίου Β’ Π.Ε. Αργολίδας, παραλιακή οδός Ναυπλίου Νέας Κίου, Ναύπλιο), την Δευτέρα 20 Ιουνίου και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, με ώρες προσέλευσης 09.00 – 15.00.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, οι ενδιαφερόμενοι δύναται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με την Υπηρεσία μας μέχρι τις 24-06-2022 (τηλ: 27523 60447).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button