home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeaturedFirst Featured

Ασίνη: Νεκρός στο σπίτι του – Βρέθηκε από συγγενή του

Με κομμένες τις φλέβες βρέθηκε στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής από συγγενή του ένας 69χρονος άντρας, μέσα στο σπίτι στην Ασίνη, κοντά στο Ναύπλιο.

Συγγενής του τον αναζήτησε στο σπίτι που διέμενε για να βρεθεί μπροστά στο νεκρό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στην Ασίνη συνοδεία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται μπροστά στο θλιβερό θέαμα του νεκρού άντρα, όπως ακριβώς είχε περιγράψει ο συγγενής που τηλεφώνησε.

Αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς ο συγγενής που βρήκε τον 69χρονο και  το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου ερευνά τί συνέβη.

Update. Οι αρχικές πληροφορίες ότι ο άντρας βρέθηκε μετά από ημέρες σε προχωρημένη σήψη δεν επιβεβαιώθηκαν και δεν ευσταθούν και για το λόγο αυτό στο παρόν νεότερο δημοσίευμα που έγινε λίγα λεπτά μετά το αρχικό δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Το δε αρχικό με τις λανθασμένες πληροφορίες αφαιρέθηκε. Ο anagnostis.org συμπαρίσταται στην οικογένεια του θανόντος και ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε από τις πρώτες λανθασμένες πληροφορίες που μεταδόθηκαν. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς από την ιστοσελίδα μας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button