home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Άμεση στελέχωση με γιατρούς και ανανέωση των συμβάσεων ζητούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου

Μαιευτική και Παιδιατρική κλινική και παράταση της θητείας των συμβασιούχων οι προτεραιότητες στη Γενική Συνέλευσή τους
Νοσοκομείο Άργους

Η άμεση στελέχωση με γιατρούς τόσο της Γυναικολογικής – Μαιευτικής όσο και της Παιδιατρικής Κλινικής αλλά και η άμεση ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου των εργαζόμενων του Νοσοκομείου, που λήγουν τέλος του μήνα, ήταν τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, στη Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε  με την παρουσία του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Διευθυντών κλινικών,της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Σοφίας Πετρουλά, γιατρών και εργαζομένων.

Στο πλευρό των θεραπόντων και των εργαζομένων βρέθηκε και ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, που δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στα αιτήματά τους και τόνισε ότι θα είναι αρωγός σε όποια απόφαση παρθεί και στοχεύει στο καλό της Μονάδας και του προσωπικού.

Νοσοκομειακά
Νοσοκομείο Άργους (Αρχείο αναγνώστη)

Η πολιτευτής Αργολίδας της Ν.Δ., Ελένη Παναγιωτοπούλου, που ήταν επίσης παρούσα, ενημέρωσε ότι είναι  σε ανοιχτή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας για τη λύση των προβλημάτων και δήλωσε και αυτή με τη σειρά της την αμέριστη συμπαράστασή της στους εργαζομένους και τα αιτήματά τους.

Τέλος, το λόγο πήρε το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος, γυναικολόγος, Γιώργος Δωροβίνης , δηλώνονταις ότι ο Ιατρικός Σύλλογος τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου για τα δίκαια και καίρια αιτήματα τους.

Το θέμα της στελέχωσης της Γυναικολογικής-Μαιευτικής και της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου του Άργους βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων όλο το τελευταίο διάστημα, καθώς αυτές υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του νομού  να μην μπορούν να βρούν λύση στα ζητήματα υγείας τους και να χρειάζονται είτε να απευθυνθούν στον ιδιωτικό τομέα είτε να μετακινηθούν σε όμορους νομούς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis